Σ. Περδίος: Αρχίζει επαφές με φορείς του τουρισμού

  07/01/2019 11:38
Σ. Περδίος: Αρχίζει επαφές με φορείς του τουρισμού

Σ. Περδίος: Αρχίζει επαφές με φορείς του τουρισμού

  07/01/2019 11:38
Ο τομέας του τουρισμού είναι πολύ ευαίσθητος σημείωσε τη Δευτέρα μιλώντας σε πρόγευμα εργασίας με εκπροσώπους των ΜΜΕ, ο νέος Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος. 

RELATED ARTICLES


 
Ανέφερε ότι «το Υφυπουργείο έχει πάρα πολλή δουλειά» και πρόσθεσε ότι τον επόμενο μήνα θα επικεντρωθεί σε επαφές και συναντήσεις με όλους τους φορείς στον τομέα του τουρισμού για να ακούσει τις απόψεις τους.
 
Αφού επεσήμανε ότι ο τουρισμός είναι πολύ σημαντικός για το ΑΕΠ της Κύπρου, σημείωσε ότι πρόκειται για «πολύ ευαίσθητο» τομέα και ότι πολύ εύκολα μπορούν να λάβουν διαστάσεις γεγονότα τα οποία να προκαλέσουν ζημιά στο τουριστικό ρεύμα προς την Κύπρο.
 
«Το έργο μας θα είναι πάρα πολύ δύσκολο», ανέφερε, «όμως υπάρχει σοβαρή και τρομερή διάθεση εκ μέρους μας να συνεχίσουμε το έργο».
 
Ερωτηθείς πώς θα χειριστεί το Υφυπουργείο το θέμα του Brexit, ο Σάββας Περδίος είπε πως «οι τουριστικοί πράκτορες δεν αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους» και πρόσθεσε ότι «οι κρίσιμοι μήνες για το Brexit ακόμα να έρθουν. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να περιμένουμε να πάρουμε τα μηνύματα από τους πράκτορες. Δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή εκ μέρους μας να διαβουλευθούμε οτιδήποτε».
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας