Ειδικές εκπτώσεις από Emirates για το 2019

Αρχίστε τη Νέα Χρονιά προγραμματίζοντας την επόμενη περιπέτειά σας, μέσα από τις ειδικές εκπτώσεις της Emirates σε δημοφιλείς για το κυπριακό κοινό προορισμούς. Ανακαλύψτε νέους πολιτισμούς, χαλαρώστε στην παραλία ή απολαύστε ένα city break σε 37 προορισμούς του δικτύου της Emirates με τις προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο διάστημα. 

Κάντε πραγματικότητα τα όνειρα που έχετε για το 2019 μέσα από μια περιπέτεια στην Αφρική, μοναδικές διακοπές στο ηλιόλουστο Ντουμπάι που θα τις θυμόσαστε για μια ζωή ή επισκεφτείτε φιλικά και συγγενικά πρόσωπα στην Αυστραλία. Η Emirates προσφέρει μοναδικές τιμές σε όσους κλείσουν τα εισιτήριά τους από τις 17 μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, για τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019. 

Οι ειδικές εκπτώσεις ισχύουν για δημοφιλείς στο κυπριακό κοινό προορισμούς, μεταξύ των οποίων το Ντουμπάι, η Σιγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, το Σίδνεϋ, το Γιοχάνεσμπουργκ και άλλους ρομαντικούς τόπους όπως το Ανόι του Βιετνάμ, τα νησιά Μάε στις Σεϋχέλλες, το Κολόμπο στη Σρι Λάνκα και ο Μαυρίκιος. 

Συγκεκριμένα: 
Από Προς Economy Class Business Class
Λάρνακα Ντουμπάι € 579 € 2579
Λάρνακα Σιγκαπούρη € 979 € 2769
Λάρνακα Γιοχάνεσμπουργκ € 999 € 2489
Λάρνακα Μπανγκόκ € 1059 € 2579
Λάρνακα Χονγκ Κονγκ € 1049 € 2659
Λάρνακα Σίδνεϋ € 1539 € 3458
 

Κάνετε πράξη το νέο slogan της Emirates «Fly Better», απολαμβάνοντας μια άνετη ταξιδιωτική εμπειρία, για την οποία μάλιστα η Emirates έχει βραβευτεί. Όλοι οι επιβάτες, ανεξαρτήτως ναύλου και θέσης, έχουν πρόσβαση σε πάνω από 3.500 κανάλια ήχου και εικόνας, μέσα από το σύστημα ψυχαγωγίας ice που περιλαμβάνει τις τελευταίες ταινίες, τηλεοπτικά show, μουσική και παιχνίδια. Παράλληλα, ως μέρος της ταξιδιωτικής εμπειρίας, οι επιβάτες της Emirates μπορούν να απολαύσουν ροφήματα, αναψυκτικά, ποτά και γεύματα εμπνευσμένα από τοπικές γεύσεις που σερβίρει το καλά εκπαιδευμένο πλήρωμα της Emirates, στο οποίο περιλαμβάνονται και Κύπριοι. Επιπλέον, η Emirates προσφέρει μια γενναιόδωρη πολιτική για τις αποσκευές, επιτρέποντας μέχρι και 35 κιλά για την Economy Class, 40 για την Business και 50 για τη First Class. 

Για να κλείσετε την επόμενη πτήση σας με την Emirates επικοινωνήστε με τον τοπικό σας ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφτείτε το https://www.emirates.com/cy/greek/. 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024