Η Qatar Airways εμπνέει τους ταξιδιώτες να ταξιδέψουν στην Ταϋλάνδη

Η Qatar Airways εμπνέει τους επιβάτες να διεγείρουν την αίσθηση της περιπέτειας και να εξερευνήσουν την ομορφιά της εξωτικής Ταϊλάνδης με τους φίλους και την οικογένειά τους.

Οι επιβάτες καλούνται να προγραμματίσουν το επόμενο ταξίδι τους με την Qatar Airways στην Ταϋλάνδη και να επωφεληθούν από τις γενναιόδωρες εκπτώσεις με απίστευτες τιμές που θα προσφέρουν μια εξαίρετης σημασίας ταξίδι για αυτούς που ταξιδεύουν για δουλειά αλλά και για αναψυχή. Η Qatar Airways σας μεταφέρει στους πιο συναρπαστικούς προορισμούς της Ταϋλάνδης, όπως την Μπανγκόκ, το Πουκέτ, το Κράμπι και τη Τσιάνγκ Μάι.

Η Εμπορική Διευθύντρια της Qatar Airways στην Κύπρο κ. Huda Dawood δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τα εκπληκτικά αυτά ναύλα για Ταϋλάνδη αυτή τη σεζόν. Έχει σημειωθεί σημαντική αύξηση στον αριθμό των επιβατών που ταξιδεύουν από την Κύπρο πρός την Ταϋλάνδη και πολλούς άλλους προορισμούς της Ασίας και του Ειρηνικού. Βρίσκουμε όλο και περισσότερους ταξιδιώτες που προτιμούν την άνεση και την ευκολία που προσφέρει η απρόσκοπτη σύνδεση μας μέσω του Διεθνές Αεροδρομίου Χαμάντ. Με μέσο όρο έξι πτήσεις ημερησίως από την Ντόχα προς την Μπανγκόκ, οι προσφορές μας δίνουν την ιδανική ευκαιρία στους ταξιδιώτες να απολαύσουν τη βραβευμένη φιλοξενία μας."

Ο εθνικός αερομεταφορέας του κράτους του Κατάρ είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, με σύγχρονο στόλο πάνω από 200 αεροσκάφη που φέρουν 160 επιχειρηματικούς και ψυχαγωγικούς προορισμούς σε έξι ηπείρους. Η βραβευμένη αεροπορική εταιρεία προσέφερε πλήθος νέων παγκόσμιων προορισμών κατά τη διάρκεια του 2018, συμπεριλαμβανομένου του Γκόθενμπεργκ στη Σουηδία και της Μομπάσα στην Κένυα, και θα ολοκληρώσει ένα χρόνο επέκτασης του δικτύου της προσθέτοντας την Ντα Νανγκ στο Βιετνάμ στις 19 Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα φέτος, η Qatar Airways αύξησε τη συχνότητα των πτήσεων της προς Βιέννη-Αυστρία, Ζυρίχη-Ελβετία, Κοπενχάγη-Δανία, Μαδρίτη-Ισπανία, Βαρσοβία-Πολωνία και Ρώμη-Ιταλία.

Η Qatar Airways ονομάστηκε ως «World’s Best Business Class» από τα Παγκόσμια Βραβεία Αεροδρομίων του 2018, τα οποία διαχειρίζεται ο διεθνής οργανισμός αξιολόγησης των αεροπορικών μεταφορών Skytrax. Ονομάστηκε επίσης «Best Business Class Seat», «Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή» και «Best First Class Airline Lounge». 

Δειτε Επισης

Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο