Εκστρατεία για τα δικαιώματα των επιβατών στα αεροπλάνα

InBusinessNews  07/11/2018 17:30
Εκστρατεία για τα δικαιώματα των επιβατών στα αεροπλάνα

Εκστρατεία για τα δικαιώματα των επιβατών στα αεροπλάνα

InBusinessNews  07/11/2018 17:30

Tο Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή (ΕΚΚ) Κύπρου διοργανώνει ενημερωτική εκστρατεία για τα δικαιώματα επιβατών αεροπορικών μεταφορών την Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 11.00 π.μ. - 14.00 μ.μ., στον Διεθνή Αερολιμένα Λάρνακας (Γλαύκος Κληρίδης). 

RELATED ARTICLES


Μέλη του ΕΚΚ Κύπρου θα βρίσκονται στον χώρο των αναχωρήσεων και θα ενημερώνουν τους επιβάτες για τα δικαιώματα τους, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να τα διεκδικούν, διανέμοντας πληροφοριακό υλικό στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Το ΕΚΚ Κύπρου, μέλος του Δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή,  συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Κυπριακή Δημοκρατία και φιλοξενείται στην Υπηρεσία Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Το Δίκτυο των ΕΚΚ παρέχει πληροφόρηση και ενημέρωση σε καταναλωτές, οι οποίοι προμηθεύονται προϊόντα και υπηρεσίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Νορβηγία και την Ισλανδία, ώστε να γνωρίζουν τα δικαιώματα τους και να πραγματοποιούν ασφαλείς αγορές με βάση την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία προστασίας του καταναλωτή, ενώ προωθεί την εξωδικαστική, συναινετική επίλυση διαφορών μεταξύ προμηθευτών και καταναλωτών, οι οποίες έχουν ανακύψει κατά τις διασυνοριακές τους συναλλαγές.  

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας