Live η ιστοσελίδα της DP World Limassol για τον τουρισμό κρουαζιέρας

Η DP World Limassol, διαχειρίστρια εταιρεία του Νέου Επιβατικού Τερματικού στο λιμάνι Λεμεσού εγκαινίασε μία νέα ψηφιακή πλατφόρμα με στόχο την προώθηση του τουρισμού κρουαζιέρας στην Κύπρο και την υποστήριξη των επιβατών και των εταιρειών κρουαζιέρας. 

Με μοντέρνο σχεδιασμό και πλούσιο περιεχόμενο, η ιστοσελίδα, με το όνομα www.limassolcruise.com αποτελεί μία διαδικτυακή διαδραστική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για να παρέχει σε επισκέπτες και δυνητικούς πελάτες την ευκαιρία να αποκτήσουν εύκολη πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών που σχετίζονται με τον τουρισμό στην Κύπρο. Ανάμεσα σε άλλα, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν χρήσιμες πληροφορίες για την DP World Limassol, το Νέο Επιβατικό Τερματικό και τις εγκαταστάσεις του καθώς και εισηγήσεις για εκδρομές και τοπικά αξιοθέατα. 

Πατήστε εδώ για να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolcruise.com 

Ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby σημείωσε πως «με τη δημιουργία μίας εξειδικευμένης πλατφόρμας αποκλειστικά αφιερωμένης στις κρουαζιέρες και το νέο επιβατικό κρουαζιέρας, επιδιώκουμε να συμβάλουμε στη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας στην Κύπρο, παρέχοντας μία ευχάριστη ψηφιακή εμπειρία σε επιβάτες και εταιρείες κρουαζιέρας». Ο κ. Meaby πρόσθεσε πως η νέα ιστοσελίδα αντικατοπτρίζει την πελατοκεντρική προσέγγιση της εταιρείας, που επικεντρώνεται στη ενίσχυση της παρουσίας της Κύπρου στον περιφερειακό χάρτη κρουαζιέρας μέσω στοχευμένων και συστηματικών αναβαθμίσεων. 

Αξίζει να σημειωθεί πως το λανσάρισμα της νέας ιστοσελίδας, η οποίο θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς, πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας σειράς πολύπλευρων δράσεων που υλοποιεί η DP World Limassol, στο πλαίσιο της δέσμευσής της να συνεισφέρει στην ανάπτυξη του τομέα της κρουαζιέρας στην Κύπρο. 

Δειτε Επισης

Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις
Καλύτερες οι εκτιμήσεις του ΔΝΤ για την κυπριακή οικονομία-Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Σε καθοδική πορεία ωθούμενος από τη μείωση στις τιμές της ενέργειας ο πληθωρισμός