Trip Advisor: Το WaterWorld Waterpark στα 10 καλύτερα της Ευρώπης

Το WaterWorld Themed Waterpark της Αγίας Νάπας στην Κύπρο κατατάχθηκε 6ο μεταξύ των κορυφαίων της Ευρώπης από το Trip Advisor, ως αναγνώριση της δέσμευσής του στην αριστεία και στην ποιότητα στην εξυπηρέτηση πελατών. 

Για ακόμα μια φορά, το WaterWorld Themed Waterpark της Αγίας Νάπας ανήκει στους νικητές των Βραβείων Travellers’ Choice του Trip Advisor, χάρη στις εξαιρετικές του εγκαταστάσεις και τη συναρπαστική εμπειρία που βιώνουν όσοι το επισκέπτονται! Το πιο δημοφιλές αξιοθέατο της Αγίας Νάπας έχει συγκεντρώσει πλήθος βραβείων και διακρίσεων από πάρα πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία και ταξιδιωτικές εκδόσεις, ενώ έλαβε το πρώτο του πιστοποιητικό αριστείας από το Trip Advisor το 2012. Πρόσφατα, επισημάνθηκε ως κορυφαίο αξιοθέατο από την εφημερίδα «The Sun», τη μεγαλύτερη εφημερίδα του Ηνωμένου Βασιλείου, συγκρινόμενο με τα πιο δημοφιλή waterparks σε όλο τον κόσμο. 

Διαθέτει τη μεγαλύτερη πισίνα κυμάτων στην Ευρώπη, η οποία έχει πάρει το όνομά της από το θεό της Αρχαίας Ελλάδας Ποσειδώνα, ενώ εκείνοι που αναζητούν την περιπέτεια μπορούν να πάρουν μια δόση αδρεναλίνης στο boomerang παιχνίδι «Η Πτώση του Ίκαρου. Η ποικιλία των 25 παιχνιδιών του WaterWorld Themed Waterpark το καθιστά ιδανικό προορισμό για επισκέπτες κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου περιπέτειας!

 


Το WaterWorld Themed Waterpark υπήρξε πάντοτε πρωτοποριακό και καινοτόμο, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις εγκαταστάσεις του. Η exclusive THEA VIP SUITE μπορεί να φιλοξενήσει παρέες με μέγιστο αριθμό τα 8 άτομα, αποτελώντας την απόλυτη αναβάθμιση των υπηρεσιών του Waterpark για εκείνους που επιθυμούν να προσθέσουν λίγη πολυτέλεια στην επίσκεψή τους. 

Πρόσφατα, προστέθηκαν σ’ αυτό φυτά σε στυλ topiary, περισσότερο πράσινο στους κήπους, όμορφα λουλούδια και απολαυστικά μονοπάτια, συνθέτοντας ένα περιβάλλον αισθητικής και χαλάρωσης. 

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες