329 πτήσεις στα αεροδρόμια στις 19 Αυγούστου

Συνολικά 329 πτήσεις αναμένεται να πραγματοποιηθούν από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου στις 19 Αυγούστου, ημέρα κορύφωσης της αεροπορικής κίνησης.

Σε γραπτή ανακοίνωση της Hermes Airports σημειώνεται ότι «την περίοδο κορύφωσης της επιβατικής τους κίνησης διανύουν αυτές τις μέρες τα διεθνή αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου. Ολόκληρος ο μήνας Αύγουστος αποτελεί το μήνα με τις περισσότερες πτήσεις και τη μεγαλύτερη διακίνηση επιβατών στη διάρκεια του έτους». 
 
Παράλληλα, τονίζεται ότι «η μέρα με τη μεγαλύτερη επιβατική κίνηση θα είναι η Κυριακή, 19η Αυγούστου 2018, οπότε αναμένεται να πραγματοποιηθούν συνολικά 329 πτήσεις από και προς τα Αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, αριθμός που αντιστοιχεί σε περίπου 61 χιλιάδες αεροπορικές θέσεις».
 
Πιο συγκεκριμένα «η κορύφωση της επιβατικής κίνησης για το αεροδρόμιο Λάρνακας θα είναι η Κυριακή 19  Αυγούστου με 253 πτήσεις που αντιστοιχούν σε 47.000 αεροπορικές θέσεις, ενώ για την Πάφο, η Τετάρτη 22  Αυγούστου με 100 πτήσεις που αντιστοιχούν σε 19.000 αεροπορικές θέσεις».
 
Καταληκτικά, η ανακοίνωση σημειώνει ότι «οι περισσότερες πτήσεις που αναμένεται να πραγματοποιηθούν το μήνα Αύγουστο, από και προς την Κύπρο θα είναι από και προς την Αθήνα και τα ελληνικά νησιά, τη Μόσχα, την Αγιά Πετρούπολη, το Λονδίνο, το Μάντσεστερ και το Τελ Αβίβ». 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024