25 εκατ. στερλίνες η αξία του Nissi Beach

Στα 25 εκατ. λίρες εκτιμάται από το Canvas Holidays η αξία της παραλίας Nissi Beach στην Αγία Νάπα και έρχεται δεύτερη παγκοσμίως μετά την παραλία Waikiki beach της Χονολολού.

Η αξία της δημοφιλούς παραλίας της Αγίας Νάπας είναι υπερδιπλάσια από την αμέσως επόμενη παραλία που βρίσκεται στη λίστα, την Praia Dona Ana της Πορτογαλίας (11 εκατ. αγγλικές λίρες).
 
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Αγίας Νάπας «η παραλία Nissi Beach συνεχίζει να συλλέγει εγκωμιαστικά σχόλια και να φιγουράρει σε λίστες με τις κορυφαίες παραλίες του κόσμου, δίπλα στις πασίγνωστες Coba Cabana της Βραζιλίας, την Pampelonne στο St. Tropez της Γαλλίας και την Venice Beach της Καλιφόρνιας».
 
Μετά τα τιμητικά δημοσιεύματα από το CNN και το Trip Advisor, η ιστοσελίδα Canvas Holidays συμπεριέλαβε το Nissi Beach στις 15 κορυφαίες, σε αξία, παραλίες του κόσμου.
 
Σημειώνεται ότι «το Canvas Holidays, πέρα από την ομορφιά της κάθε παραλίας, εστιάζει στην κτηματική αξία που έχει η κάθε μια από αυτές. Πολλαπλασιάζει το μέσο όρο τιμής ανά τετραγωνικό μέτρο στην ίδια περιοχή, με το μέγεθος της κάθε παραλίας, υπολογίζοντας τη συνολική αξία τους».
 
Με αυτή τη μέθοδο «και ακολουθώντας την Waikiki beach της Χονολολού, με αξία 50 εκατ. στερλινών, η εκτιμώμενη συνολική αξία του Nissi Beach, ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια στερλίνες, δηλαδή υπερδιπλάσια από την αμέσως επόμενη παραλία που βρίσκεται στη λίστα, την Praia Dona Ana της Πορτογαλίας που εκτιμάται στα 11 εκατ. στερλίνες», τονίζεται καταληκτικά.

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα