Ενώνουν δυνάμεις Troodos Hotel και Activate Cyprus

Την ευκαιρία να απολαύσουν τις ομορφιές του Τροόδους όπως ποτέ προηγουμένως, προσφέρει στους φίλους του ποδηλάτου η Activate Cyprus, σε συνεργασία με το Troodos Hotel, καθώς έχει επιμεληθεί το Bike Station που διαθέτει πλέον το γνωστό ξενοδοχείο της πλατείας Τροόδους. Ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες μπορούν να ενοικιάσουν ποδήλατο και να περιπλανηθούν στις πολλές διαδρομές της μεγαλύτερης οροσειράς της Κύπρου, συνδυάζοντας το με διαμονή στο Τρόοδος, έχοντας παράλληλα την υποστήριξη από μια εταιρείας όπως η Activate Cyprus, η οποία ειδικεύεται στον τομέα της ποδηλασίας.

Πρόκειται για μια συνεργασία που δίνει σημαντική ώθηση στην αθλητική και στην τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή, αφού πλέον οι ποδηλάτες και αθλητές οι οποίοι έρχονται στην Κύπρο για τις ορεινές διαδρομές, θα μπορούν να διαμένουν στο Τρόοδος και να έχουν όλες τις ανέσεις και τις υποδομές που χρειάζονται. Μέχρι το τέλος του 2018 το Bike Station θα είναι στελεχωμένο από μόνιμο, εξειδικευμένο προσωπικό, που θα αναλαμβάνει τη συντήρηση και όλες τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται στους ποδηλάτες, επαγγελματίες, ερασιτέχνες και αρχάριους.

«Ποδηλασία για όλους»
Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου, διευθυντής της Activate Cyprus σε δηλώσεις του όσον αφορά την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού στην περιοχή αναφέρει: «η περιοχή του Τροόδους προσφέρεται για ποδηλασία και κυρίως Mountain Bike. Η συνεργασία μας με το Troodos Hotel πιστεύουμε ότι θα αναπτύξει τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή Τροόδους, αφού οι ποδηλάτες που θα καταφθάνουν τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Κύπρο θα έχουν -μέσω του Bike Station- στη διάθεσή τους όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται». Ο κ. Χατζηιωάννου τονίζει επίσης πως «οι διαφορετικές ποδηλατικές διαδρομές του Τροόδους επιτρέπουν σε ποδηλάτες όλων των επιπέδων να απολαύσουν την κυπριακή φύση πάνω στο ποδήλατό τους».
 
Η Activate Cyprus διοργανώνει ποδηλατικά tours στο Τρόοδος για επαγγελματίες, αρχάριους αλλά και για εταιρείες που θέλουν να αναπτύξουν την ομαδικότητα ανάμεσα στα στελέχη τους. Πληροφορίες στο www.activatecyprus.com
 
 

Δειτε Επισης

Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Βουλή: Ζητά επαναπροκήρυξη Σχεδίου ρύθμισης οφειλών προσφύγων
Θεσμοθετεί απευθείας διάλογο με το επιχειρείν η Κυβέρνηση-Επιβεβλημένη η ενίσχυση της φήμης της Κύπρου
Αποχωρεί από την ΟΕΒ μετά από 41 χρόνια ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής Κώστας Χριστοφίδης
Αντώνης Αντωνίου: Τι χρειάζεται για να υπάρξει ένα βιώσιμο και ελκυστικό επενδυτικό οικοσύστημα
Σταύρος Σταύρου: Ανησυχεί το ΚΕΒΕ...Ο αυξημένος κίνδυνος και πώς μπορούν να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ