H Emirates φέρνει τη Μάλτα ακόμη πιο κοντά με τις καλοκαιρινές της εκπτώσεις

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται ήδη στην κορύφωσή του, οι Κύπριοι ταξιδιώτες κάνουν από τώρα σχέδια για τις επόμενες αποδράσεις τους και η Emirates φέρνει ακόμη πιο κοντά έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Οι ειδικές εκπτώσεις της Emirates έχουν ήδη αρχίσει και θα συνεχιστούν μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου και αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2019. 
 
Με τις καιρικές συνθήκες να είναι εξαιρετικές σχεδόν καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους και να θυμίζουν αρκετά το κλίμα της Κύπρου, η Μάλτα προσφέρει ελκυστικές παραλίες και μια νυχτερινή ζωή που ακμάζει συνεχώς. Η πληθώρα ιστορικών μνημείων, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα εξαιρετικά εστιατόρια και κρυστάλλινα νερά που περιβάλουν το νησί θα μαγέψουν όλους τους ταξιδιώτες που θα επιλέξουν πτήσεις προς Μάλτα.
Οι περισσότερες από 300 ηλιόλουστες ημέρες του έτους θα σας δώσουν την ευκαιρία να περπατήσετε στα στενά της πρωτεύουσας του νησιού και να φωτογραφίσετε τα μοναδικά μνημεία, όπως μεσαιωνικούς πύργους, που έχουν στην πλάτη τους 7.000 χρόνια ιστορίας και βρίσκονται διάσπαρτα σε όλη τη Μάλτα, κάνοντας το νησί ένα υπαίθριο μουσείο. Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου από τον 16ο αιώνα, η εντυπωσιακή Casa Rocca Piccola με τα περισσότερα από 50 δωμάτια και το Εθνικό Θέατρο της Μάλτας που χρονολογείται από το 1731 και είναι ένα από τα παλαιότερα της Ευρώπης θα ανταμείψουν τους επισκέπτες και δικαιολογούν γιατί η Μάλτα θεωρείται ένας από τους πιο σημαντικούς προορισμούς παγκοσμίως για τους λάτρεις της ιστορίας.
 
Όσον αφορά τη Βαλέτα, η πρωτεύουσα του νησιού θυμίζει αρκετά τη Λευκωσία, με ένα την παράδοση να συνδυάζεται με τη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Από τη μία υπάρχουν τα παραδοσιακά πολύχρωμα ξύλινα μπαλκόνια κι από την άλλη μοντέρνα κτίρια, όπως αυτό του Κοινοβουλίου, σχεδιασμένο από τον διάσημο Ιταλό αρχιτέκτονα Ρέντσο Πιάνο. Παράλληλα, το γραφικό λιμάνι Valetta Waterfront με τις 19 θολωτές αποθήκες του που σήμερα φιλοξενούν εμπορικά καταστήματα, μπαρ και εστιατόρια, δίνει το καλύτερο έναυσμα για τη νυχτερινή σας διασκέδαση.
 
Για όσους αναζητούν την περιπέτεια και την εξερεύνηση τοποθεσιών με μοναδική φυσική ομορφιά, η επίσκεψη στη Μάλτα με μια από τις πτήσεις της Emirates δίνει τη δυνατότητα για υποβρύχιες δραστηριότητες, με αρκετές από τις ατραξιόν του νησιού να βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
 
Όλα τα παραπάνω σε ένα μέρος όπου οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα νιώσουν αρκετά οικεία κατά την επίσκεψή τους, αφού και η Μάλτα, όπως και η Κύπρος, υπήρξε βρετανική αποικία στο παρελθόν με αρκετές από τις παραδόσεις να παραμένουν ακόμη και σήμερα παρούσες.
 
Σήμερα η Emirates φέρνει ακόμη πιο κοντά στην Κύπρο τη Μάλτα, με τις καλοκαιρινές της εκπτώσεις. Ταξιδεύοντας με την Emirates θα βιώσετε τη μοναδική εμπειρία και τις ανέσεις που προσφέρει η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία του κόσμου.
 
Οι επιβάτες που ταξιδεύουν στη Μάλτα με την Emirates απολαμβάνουν μέχρι και 3.500 κανάλια διασκέδασης και ταινίες, συμπεριλαμβανομένων και των κυπριακών, μέσα από το ice Χ2, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της αεροπορικής εταιρείας. Παράλληλα, σε όλους τους επιβάτες σερβίρονται εξαιρετικής ποιότητας γεύματα, τα οποία προετοιμάζονται από τοπικά προϊόντα, ενώ υπάρχει μια ευρεία λίστα επιλογών για κρασί και άλλα ροφήματα – όλα αυτά προσφέρονται στους ταξιδιώτες από το προσωπικό της Emirates, το οποίο συμπεριλαμβάνει και αρκετά στελέχη από την Κύπρο. Μάλιστα, η Emirates είναι αρκετά γενναιόδωρη όσον αφορά και τις αποσκευές, αφού επιτρέπει βάρος μέχρι 20 κιλά σε όσους ταξιδεύουν στην Economy Special Class, 40 κιλά στην Business Class και 50 κιλά στη First Class.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024