Στην Google Street View αξιοθέατα του Παραλιμνίου

Αξιοθέατα, σημαντικά σημεία και οι 12 κύριες παραλίες του Παραλιμνίου αναμένεται να  περιληφθούν στους παγκόσμιους χάρτες του Google Street View
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Παραλιμνίου αναφέρεται ότι «ύστερα από εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου Χρυσόστομου Φλουρέντζου προς το Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος θα προβεί στην δημιουργία ενός project για εισδοχή των αξιοθέατων, σημαντικών σημείων και των 12 κύριων παραλιών του Παραλιμνίου στους παγκόσμιους χάρτες του Google Street View».
 
Προστίθεται ότι «προτού γίνει η εισήγηση του κ. Φλουρέντζου προς το Δημοτικό Συμβούλιο, προηγήθηκε συνάντηση του με την 2 Suns 360 και τον Jens Habrik, Google Street View Trusted Photographer».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση «μετά την είσοδο των σημαντικών σημείων και των παραλιών στους παγκόσμιους χάρτες του Google Street View, αυτά θα  τοποθετηθούν στην επίσημη σελίδα του Δήμου Παραλιμνίου για να προωθηθεί η σύνδεση μεταξύ Πρωταρά - Παραλιμνίου με στόχο την προσέλκυση αλλά και διακίνηση των τουριστών και στις δύο εφαρμογές».
 
Όπως αναφέρεται «μέσω του Google Street View θα εμφανιστούν τα συγκεκριμένα σημεία, αξιοθέατα και παραλίες, σε μορφή 360° (8k Quality) στο παγκόσμιο ιστότοπο. Με τον τρόπο αυτό ο Δήμος Παραλιμνίου ευελπιστεί ότι οι ομορφιές του θα γίνουν γνωστές ανά το παγκόσμιο και ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορέσει με ένα απλό κλικ να "περπατήσει  και να περιηγηθεί" στις παραλίες και τα αξιοθέατα, μέσω του κινητού του τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής συσκευής».
 
Σημειώνεται ακόμα ότι «σκοπός του συγκεκριμένου project είναι η διαφήμιση του Δήμου  Παραλιμνίου σε πιο ευρεία φάση ανά το παγκόσμιο, η προσέλκυση τουριστών και η σύνδεση διακίνησης τους μεταξύ Παραλιμνίου – Πρωταρά».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024