Νέο Halloumi Whopper: Το δικό μας Whopper κατακτάει την Ευρώπη

Τι γίνεται όταν συνδυάσεις ένα απολαυστικό Flame Grilled Whopper Burger με αυθεντικό κυπριακό χαλούμι; Δημιουργείται το νέο Halloumi Whopper Burger και οι αισθήσεις απογειώνονται. 

H υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών είναι θεμελιώδης για οποιοδήποτε προϊόν των εστιατορίων Burger King. Για τον λόγο αυτό η επιλογή για το πoιό χαλούμι αξίζει να συνοδεύσει το 100% βοδινό μπιφτέκι των Burger King δεν ήταν εύκολη. Πραγματοποιήθηκαν πολυάριθμοι έλεγχοι ποιότητας για να καταλήξουμε τελικά στο χαλούμι Αλάμπρα. 

Έτσι το παγκοσμίου φήμης Whopper Burger από 100% βοδινό μπιφτέκι χωρίς επιπρόσθετα χωρίς συντηρητικά, συνδυάζεται μοναδικά με το παραδοσιακό κυπριακό χαλούμι Αλάμπρα.  

Κυπριακό αλλά με παγκόσμια εμβέλεια. Ο συνδυασμός αυτός των γεύσεων, ξεπέρασε τα σύνορα της Κύπρου και έχει φανατικούς οπαδούς στη Σουηδία και τη Δανία, που απολαμβάνουν ήδη προϊόντα με χαλούμι καθώς η πρωτοβουλία της κυπριακής εταιρίας WOW BURGERS LTD να πάρει την έγκριση για το χαλούμι αγκαλιάστηκε και από άλλες χώρες. Ο απολαυστικός συνδυασμός γεύσεων που ξεκίνησε στην Κύπρο ίσως κατακτήσει ολόκληρο τον κόσμο μέσω του Burger King. 

Εκτός από το Halloumi Whopper, στα Burger King σε όλες τις πόλεις της Κύπρου, μπορείτε να δοκιμάσετε και το Halloumi Bacon King  για ακόμα πιο δυνατή γεύση. 

Τα νέα Burgers με χαλούμι είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσουν σταθμό στην ιστορία των Burger King. Μια ιστορία που ξεκίνησε πριν 64 χρόνια για την διεθνή αλυσίδα, που σήμερα διαθέτει παγκοσμίως περισσότερα από 14.000 καταστήματα σε 100 χώρες.

Δειτε Επισης

Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Στο City of Dreams Mediterranean ο μεγαλύτερος πολυτελής γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες
Kawacom's: Γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με 22 καταστήματα παγκύπρια και επανασυστήνεται με νέα εικόνα
#LikeALocalCy: Η νέα καμπάνια του Υφυπουργείου Τουρισμού