Άνοιξε τις πόρτες του το νέο Lexus lounge στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Το Lexus LOUNGE  στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών σηματοδοτεί την περαιτέρω επέκταση της Lexus, πέρα ​​από τον κόσμο της αυτοκινητοβιομηχανίας υψηλής ποιότητας, ως μια διεθνής μάρκα πολυτελείας. Οι επισκέπτες του Lexus Lounge έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα εγκαταστάσεων για να κάνουν την επίσκεψή τους άνετη, χαλαρωτική και ευχάριστη, καθώς και ευκαιρίες να βυθιστούν στον κόσμο της Lexus.
 
Το Lexus LOUNGE, που καλύπτει έκταση 700m2, μπορεί να φιλοξενήσει 175 καλεσμένους, ενώ είναι χωρισμένο σε αίθουσες με διαφορετικό περιβάλλον και χαρακτηριστικά, όπως το κεντρικό μπαρ, οι ζώνες καθισμάτων και break-out χώρο ο οποίος είναι ιδανικός για όσους χρειάζονται να δουλέψουν ενώ βρίσκονται εν κινήσει.
 
Ο Pascal Ruch, επικεφαλής της Lexus Europe, εγκαινίασε το νέο Lexus lounge σε μια επίσημη τελετή στις 25 Απριλίου 2018. Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με μισό εκατομμύριο διεθνείς επισκέψεις τον χρόνο στο Business Lounge ‘THE LOFT’ του Αεροδρομίου των Βρυξελλών, βλέπουμε αυτήν τη συνεργασία ως μια μοναδική και συναρπαστική ευκαιρία για να μεταδώσουμε τις αξίες της Lexus στο παγκόσμιο ακροατήριο, ξεπερνώντας τα όρια της αυτοκινητοβιομηχανίας. Αυτό είναι ένα μέρος όπου οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν και να γνωρίσουν τη Lexus χωρίς να χρειαστεί να οδηγήσουν τα αυτοκίνητά της».
 
Το LOUNGE από τη Lexus δεν είναι ένα συμβατικό «showroom», υπερβαίνει τα όρια του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, και δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη Lexus και να ανακαλύψουν τους πολυάριθμους τρόπους με τους οποίους επιδιώκει να δημιουργήσει εκπληκτικές εμπειρίες.
 
Ο χώρος προσφέρει όλα όσα θα περίμενε ο ταξιδιώτης, και πολλά άλλα, που παρέχονται με τρόπο ο οποίος μπορεί να αποδοθεί  αποκλειστικά ως χαρακτηριστικό της  Lexus. Η υψηλή αισθητική του χώρου ολοκληρώνεται με πρωτότυπα, σύγχρονα σχέδια τα οποία κοσμούν την αίθουσα, υψηλής ποιότητας έπιπλα και υλικά, προσεκτικά σχεδιασμένο μενού τροφίμων και ποτών και εγκαταστάσεις για εργασία, ψυχαγωγία, χαλάρωση και αναζωογόνηση.
 
Τα έπιπλα έχουν επιλεγεί ή έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το lounge, συμπεριλαμβανομένων τραπεζιών πολλαπλών λειτουργιών και bar counters που είναι προσαρμοσμένα στην αρχή σχεδιασμού L-finesse η οποία εφαρμόζεται στα αυτοκίνητα της Lexus. Ο φωτισμός προσαρμόζεται για να ταιριάζει σε διαφορετικά περιβάλλοντα μέσα στο σαλόνι και περιλαμβάνει δύο εντυπωσιακές εγκαταστάσεις -ένα σύμπλεγμα από σφαίρες Iris πάνω από το μπαρ και τα Inaho φώτα που κυριαρχούν καθώς πλησιάζουν οι άνθρωποι- και τα δύο προέκυψαν ως αποτέλεσμα των συμμετοχών στον ετήσιο διαγωνισμό Lexus Design Award. Διατίθενται επίσης ορισμένα πρωτότυπα έργα άλλων εξελίξιμων  σχεδιαστών που έχουν συμμετάσχει στον διαγωνισμό Lexus Design Award.
 
Στη γκάμα των προσφερόμενων υπηρεσιών προστίθενται  εκτενείς εγκαταστάσεις σπα για τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων μεμονωμένων δωματίων σπα που είναι εξοπλισμένα με σύγχρονους μηχανισμούς GROHE. Επίσης, για όσους χρειάζονται λίγη ξεκούραση παρέχονται από τις αεροπορικές εταιρείες Brussels Airlines, ανακαινισμένοι λοβοί ύπνου. Σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, οι επισκέπτες μπορούν να απαλλαγούν από το στρες στις νέες πολυλειτουργικές «Real Pro Hot Stone» καρέκλες χαλάρωσης από την Panasonic. Τα ολοκληρωμένα προγράμματα μασάζ είναι παρόμοια με τις θεραπείες shiatsu-effect όπου ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό μασάζ απολαμβάνοντας την ίδια αίσθηση που βιώνει ένας όδηγος ή επιβάτης του νέου sedan  Lexus LS.
 
Είναι γνωστό ότι η Lexus έχει μια διαχρονική συνεργασία με τα κορυφαία ηχοσυστήματα Mark Levinson, αφού σχεδιάζονται προσαρμοσμένα ηχοσυστήματα για κάθε σειρά μοντέλων. Την εξαιρετική επομένως ποιότητα του συστημάτων Mark Levinson μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης στην ειδική αίθουσα ακρόασης εντός του Lexus LOUNGE.
 
Το νέο Lexus LOUNGE είναι μέρος του THE LOFT του Αεροδρομίου των Βρυξελλών και εφαρμόζει την ίδια πολιτική εισδοχής επισκεπτών.
 

 

 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024