Η αγαπημένη εμπειρία καφέ Starbucks® ακόμα πιο εύκολα

Οι νέες Starbucks® espresso κάψουλες περιέχουν καφέ από 100% Arabica κόκκους, που έχει καλλιεργηθεί με ηθικές πρακτικές (CAFÉ Practices). Με τις νέες Starbucks® espresso κάψουλες μπορείτε να δημιουργήσετε το αγαπημένο σας ρόφημα στο σπίτι ή το γραφείο, ακόμα πιο εύκολα χρησιμοποιώντας μια οικιακή μηχανή Nespresso®*. Διατίθενται στο κοντινότερο σας κατάστημα Starbucks® σε συσκευασία των 10 τεμαχίων.
 
Ποιότητα Starbucks®
 
Για να απολαμβάνετε τον καλύτερο espresso κάθε φορά, οι Starbucks® espresso κάψουλες διαθέτουν κάλυμμα αλουμινίου και στις δύο πλευρές διατηρώντας την φρεσκάδα του καφέ σε κενό αέρος. Έτσι διασφαλίζεται ότι οι λεπίδες της μηχανής σας μπορούν εύκολα να τις διαπεράσουν, ώστε το νερό να ρέει βέλτιστα μέσα από τον καφέ, φτιάχνοντας κάθε φορά τον τέλειο espresso.
 
Εξερευνήστε τις απολαυστικές ποικιλίες της σειράς:
 
Espresso Roast
Η καρδιά όλων των χειροποίητων ροφημάτων των Starbucks έχει έντονο χαρακτήρα που χαρίζει πλούσια γευση με γλυκιές και καραμελένιες νότες. Πολυεθνικό χαρμάνι που χαρακτηρίζεται από σκούρο καβούρδισμα και πλούσια γεύση με νότες καραμέλας.
 
Colombia
Καλλιεργείται στα οροπέδια των Άνδεων στην Κολομβία που χαρίζουν στον μονοποικιλιακό Colombia ισορροπημένη γεύση, γεμάτο σώμα και νότες ξηρών καρπών στο τελείωμα. Ισορροπημένος, μετρίου καβουρδίσματος με διακριτές νότες ξηρών καρπών.
 
Kenya
Αγαπήθηκε για τη ζωηρή του οξύτητα και τις φρουτώδεις νότες του και αναδεικνύεται ιδανικά στην παρασκευή κρύων ροφημάτων. Μονοποικιλιακός, μετρίου καβουρδίσματος, χαρακτηρίζεται από σύνθετη γεύση με φρουτώδεις νότες.
 
Guatemala
Προέρχεται από την κοιλάδα Antigua στην Γουατεμάλα και διακρίνεται για τις νότες λεμονιού, σοκολάτας και μπαχαρικών που προσφέρουν ένα χαρακτηριστικά κομψό τελείωμα. Μονοποικιλιακός, μετρίου καβουρδίσματος, διαθέτει σύνθετη γεύση με νότες κακάο και μπαχαρικών.
 
ESPRESSO CAPSULES ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ AΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
 
Η Starbucks αναπτύσσει ένα από τα πιο εξελιγμένα προγράμμα αναλύκλωσης καψουλών, χάρη στο οποίο οι χρησιμοποιημένες κάψουλες συγκεντρώνονται, τα υλικά τους διαχωρίζονται σε πλαστικό, αλουμίνιο και ίζημα καφέ, και κατόπιν ανακυκλώνονται αναλόγως.
 

Δειτε Επισης

Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός