Ανοίγει την Παρασκευή τις πύλες η έκθεση Ταξίδι 2018

Την Παρασκευή 20 Απριλίου ανοίγει τις πύλες για το κοινό η Έκθεση Ταξίδι 2018, η οποία διοργανώνεται για 21η χρονιά και θα διαρκέσει μέχρι 22 Απριλίου 2018. Η έκθεση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλής χρήσεως της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων και τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης την Παρασκευή στις 17:30.


 
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς για τα τουριστικά δρώμενα της Κύπρου, αφού οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς και τα διαθέσιμα ταξιδιωτικά πακέτα.
 
Οπως αναφέρεται, σε δημοσιογραφική διάσκεψη σήμερα, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΚΟΤ Μαρίνος Μενελάου, είπε ότι ο Οργανισμός στηρίζει διαχρονικά την Έκθεση Ταξίδι, μέσω της οποίας προβάλλονται και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι για παράδειγμα ο αγροτουρισμός, τόσο για Κύπριους όσο και για ξένους επισκέπτες.
 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA)  Βασίλης Σταματάρης  είπε ότι στην Έκθεση φέτος συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα, οργανισμοί ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες, περιφερειακοί τουριστικοί οργανισμοί της Κύπρου και της Ελλάδας, και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων.
 
Ο Διευθυντής του Γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Θεόδωρος Θαλασσινός είπε ότι μετά από πολλά χρόνια απουσίας λόγω της δημοσιονομικής κρίσης, ο ΕΟΤ επανέρχεται φέτος δυναμικά στην Έκθεση με στόχο του να αναδείξει την Ελλάδα ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία και οι τρεις εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων ACTA, ΕΟΤ και ΚΟΤ τόνισαν ότι δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος ανησυχίας, αφού τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος παραμένουν ασφαλείς τουριστικοί προορισμοί. Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος είναι έτοιμες να υποδεχτούν εκατομμύρια τουρίστες.
 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται
Η μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά από την ΚΕΔΙΠΕΣ στο κράτος-€140 εκατ. για το α’ τρίμηνο 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Νίκος Χριστοδουλίδης: Ακούω πολλές ανέξοδες εξαγγελίες... Κάποια οριζόντια και κάποια στοχευμένα τα μέτρα
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά