Συμμετοχή της Blue Air στην έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018  

Δελτίο Τύπου  13/04/2018 15:38
Συμμετοχή της Blue Air στην έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018  

Συμμετοχή της Blue Air στην έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2018  

Δελτίο Τύπου  13/04/2018 15:38
Η αεροπορική εταιρεία Blue Air ανακοινώνει για ακόμη μια φορά την συμμετοχή της στην Έκθεση Ταξίδι, πιο ανανεωμένη, με αυξημένη συχνότητα πτήσεων, θέλοντας να δώσει το κάτι περισσότερο που έλειπε από την κυπριακή αγορά. Επισκεφθείτε μας το τριήμερο 20 – 22 Απριλίου στο περίπτερο 128 στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης, για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία της Blue Air, να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και να ανακαλύψετε τους λόγους που μας ανέδειξαν ως την καλύτερη εταιρία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη.
 
Η Blue Air  προσφέρει 15 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Αθήνα, 5 προς Θεσσαλονίκη και 8 προς Βουκουρέστι ενώ στο πρόγραμμα συμπεριλαμβάνονται επίσης πτήσεις προς το Μπέρμιγχαμ με 4 φορές την εβδομάδα και το κοσμοπολίτικο Λονδίνο με 4 φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, μέσω Βουκουρεστίου προσφέρονται πτήσεις σε όλη την Ευρώπη.
 
Κατά την περίοδο του Καλοκαιριού θα υπάρχουν ναυλωμένες πτήσεις για Σκιάθο, Καβάλα, Πρέβεζα και  Κέρκυρα, προσφέροντας  υψηλής  ποιότητας εμπειρία εν πτήσει με άνεση και άρωμα κυπριακής φιλοξενίας.
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας