Κύπρος: Ελκυστικός προορισμός για αθλητικό τουρισμό

InBusinessNews  21/02/2018 07:26
Κύπρος: Ελκυστικός προορισμός για αθλητικό τουρισμό

Κύπρος: Ελκυστικός προορισμός για αθλητικό τουρισμό

InBusinessNews  21/02/2018 07:26
Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού, διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Κύπρο το Sports Tourism Conference.

RELATED ARTICLESΤο μοναδικό στο είδος του συνέδριο για τον αθλητικό τουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή 12 εγνωσμένου κύρους ομιλητών από την Κύπρο και ολόκληρο τον κόσμο.

Διαβάστε ακόμα: Κουμής: Να παραμείνει η Κύπρος ανταγωνιστικός προορισμός για αθλητικό τουρισμό

Για το Sports Tourism Conference μίλησε στο InBusinessNews TV ο Πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε ότι η Κύπρος αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό για αθλητικό τουρισμό, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην αύξηση, κατά τα τελευταία χρόνια, των αφίξεων αθλητικών τουριστών στη χώρα μας.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι σήμερα όλοι οι φορείς του αθλητισμού και του τουρισμού ενώνουν τις δυνάμεις τους, στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για τον Τουρισμό, σε μια προσπάθεια να καθιερωθεί η Κύπρος ως ένας υψηλού επιπέδου αθλητικός τουριστικός προορισμός.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Οργανωτής: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC). Συνδιοργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ), Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ). Χορηγοί: ΟΠΑΠ Κύπρου, RCB Bank. Με τη στήριξη του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου (ΣΤΕΚ). Συντονισμός: IMH. Χορηγοί Επικοινωνίας: Gold, INBusiness.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας