Freshly Chopped: Άνοιξε το πρώτο κατάστημα στην Κύπρο

Άνοιξε της πύλες του το πρώτο κατάστημα της γνωστής αλυσίδας υγιεινής διατροφής Freshcly Chopped  στην Κύπρο με τον συν-ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της ιρλανδικής αλυσίδας Brian Lee να παρευρίσκεται στα εγκαίνια και να ανακοινώνει το άνοιγμα ακόμα δύο καταστημάτων κατά επόμενους 12 μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η συμφωνία franchise υπογράφηκε με την Καρέν Πολυβίου, με εκτεταμένη εμπειρία franchise λιανικής πώλησης. Το πρώτο εστιατόριο βρίσκεται επί της Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία και λειτουργεί υπό την Evcon Holdings Ltd και ιδιοκτήτη τον Κωνσταντίνο Πολυβίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα καταστήματα στην Κύπρο θα λάβουν υπόψη τις τοπικές γαστρονομικές προτιμήσεις και θα προσαρμόσουν το μενού για να συμπεριλάβουν τα τοπικά συστατικά. Το νέο εστιατόριο στην Κύπρο ενώνει τα 42 υπάρχοντα καταστήματα Freshly Chopped σε ολόκληρη την Ιρλανδία.

Σε δηλώσεις του ο κ. ο Lee ανέφερε: «Είμαστε σίγουροι ότι η Κύπρος είναι το ιδανικό μέρος για να σημάνουν την επέκτασή μας σε ολόκληρη την Ευρώπη, καθώς η υγιεινή διατροφή αποτελεί μέρος του κυπριακού πολιτισμού. Η νέα μας περιοχή Freshly Chopped θα εξυπηρετήσει μια μεγάλη ποικιλία πελατών από τους εμπορικούς και λιανικούς εργαζόμενους έως τις χιλιάδες τουρίστες που συρρέουν στις όμορφες ακτές της Κύπρου κάθε χρόνο. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε αποδείξει την ιδέα στην Ιρλανδία και έχτισε πιστή παρακολούθηση από τους πελάτες μας. Το πρώτο μας κατάστημα στην Κύπρο σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στο ταξίδι μας και είμαστε σίγουροι ότι θα αποδειχθεί τόσο δημοφιλής στους Κύπριους όσο και με τους Ιρλανδούς».
 
 

Δειτε Επισης

16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας
Οι νέοι κανόνες που ενέκρινε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για καταπολέμηση του ξεπλύματος
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου