TUS Airways: Απευθείας πτήσεις από Λάρνακα για Θεσσαλονίκη

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: "Τhe Ultimate Schedule” συνεχίζει την επέκταση των δρομολογίων της προσφέροντας απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στη Θεσσαλονίκη. 

Οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα μπορούν πλέον να επισκεφθούν την ελληνική συμπρωτεύουσα, την ιστορική και πανέμορφη Θεσσαλονίκη απολαμβάνοντας την εξαιρετική εμπειρία ταξιδιού που η Tus προσφέρει, με βολικές ώρες πτήσεων, απόλυτη άνεση και ποιοτική εξυπηρέτηση.  

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει από την 25η Μαρτίου και η TUS θα διενεργεί πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα: Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Οι πτήσεις της Tus θα αναχωρούν τη Δευτέρα στις 07:50 από τη Λάρνακα και στις 10:50 από τη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη στις 17:00μμ από τη Λάρνακα και στις 20:00 από τη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή στις 16:50 από τη Λάρνακα και στις 21:50 από τη Θεσσαλονίκη και το Σάββατο στις 08:00 από τη Λάρνακα και στις 13:30 από τη Θεσσαλονίκη.  Με το εισιτήριο τους, οι επιβάτες δικαιούνται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα. Τα εισιτήρια είναι ήδη διαθέσιμα και μπορεί να γίνει κράτηση είτε από την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.tusairways.com) είτε μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.

Η TUS Airways έχει μόλις πρόσφατα ανακοινώσει την έναρξη, το Δεκέμβριο του 2017, απευθείας πτήσεων από τη Λάρνακα προς τη Ρώμη και την Αθήνα, ενώ  στις 16 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσει να πετά προς την πρωτεύουσα της Ηπείρου, τα Ιωάννινα, και στα τέλη Μαρτίου  στην Αλεξανδρούπολη.

Οι πτήσεις της εταιρείας στους εν λόγω προορισμούς θα εκτελούνται από τα δύο Fokker jets  που μόλις πρόσφατα έχουν προστεθεί στον στόλο της TUS, ο οποίος ήδη περιλαμβάνει δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70. Τα τζετ της Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024