Louis Hotels: Σαββατοκύριακα Ιανουαρίου – Μαρτίου σε Πάφο και Λεμεσό

Η Louis Hotels για ακόμη μια χρονιά μας προσκαλεί να απολαύσουμε χειμερινές διακοπές και να εκμεταλλευτούμε τις προσφορές της. Με βασικά συστατικά τη ζεστή φιλοξενία, την υπέροχη κουζίνα και τη μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο σε συνδυασμό με ασυναγώνιστες τιμές, τα ξενοδοχεία του ομίλου είναι έτοιμα να μας υποδεχτούν χαρίζοντας μας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το Louis Phaethon Beach (4 αστέρων) αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για οικογενειακές διακοπές. Μέσω των All Inclusive πακέτων που ξεκινούν από 162 ευρώ  ανά οικογένεια με δυο  παιδιά , μια οικογένεια μπορεί να απολαύσει μια άνετη διαμονή με όλα τα γεύματα και τα ποτά δωρεάν και να περάσει στιγμές χαλάρωσης στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

Για όσους προτιμούν να συνδυάσουν την πολυτέλεια με περισσότερη ανεξαρτησία, το πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο The King Jason (4 αστέρων) στο κέντρο της Πάφου αποτελεί την καταλληλότερη επιλογή, εκτός Ιανουαρίου που παραμένει κλειστό. Με μόνο 49 ευρώ το άτομο/ημέρα με ημιδιατροφή σε deluxe studio, σας δίνετε η ευκαιρία να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης μακριά από τις σκοτούρες της καθημερινότητας στο δυτικότερο άκρο του νησιού. Κάντε τις βουτιές σας στην εσωτερική πισίνα, διατηρήστε την φόρμα σας στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, δοκιμάστε την εξαίρετη κουζίνα του εστιατορίου ή χαλαρώστε στα υπέροχα σαλόνια για καφέ και ποτά. 

Εναλλακτικά μπορείτε να επιλέξετε το Louis Imperial Beach (4 αστέρων), το οποίο είναι χτισμένο μέσα σε εξωτικούς κήπους και μόλις μερικά βήματα από το βαθύ μπλε της Μεσογείου. Το ξενοδοχείο προσκαλεί εσάς και την οικογένεια ή τους φίλους σας να ζήσετε πραγματικά χαλαρωτικές διακοπές με μόνο 52 ευρώ το άτομο με ημιδιατροφή, σε  All Inclusive  στη γραφική Πάφο.

Μπορείτε ακόμη να απολαύσετε ευχάριστα διαλείμματα και στο ξενοδοχείο Louis Ledra Beach (4 αστέρων) με μόλις 59 ευρώ το άτομο/μέρα με δυο παιδιά, σε All Inclusive. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Γεροσκήπου, σε μικρή απόσταση από το γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου και η κεντρική του τοποθεσία το καθιστά την ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τη γύρω περιοχή η οποία είναι πλούσια σε ιστορικά αξιοθέατα, καταστήματα και χώρους διασκέδασης.

Το πλήρως ανακαινισμένο και ανανεωμένο The Royal Apollonia (5 αστέρων) στην κοσμοπολίτικη Λεμεσό αποτελεί την τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης με μόνο 62.50 ευρώ το άτομο/ημέρα σε superior δωμάτιο και πρόγευμα. Το σπα του ξενοδοχείου είναι έτοιμο να σας χαρίσει στιγμές ευεξίας και επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε θεραπείες από την Νεκρά Θάλασσα στο κλιματολογικό δωμάτιο, το μοναδικό στην Λεμεσό, με μόνο 35 ευρώ το άτομο. Επιπλέον, μπορείτε να επισκεφθείτε τα εστιατόρια Akakiko by the sea και Μεζέ by Elliniko που βρίσκονται εντός του ξενοδοχείου για να απολαύσετε τις ιδιαίτερες γευστικές επιλογές που προσφέρουν.

Αποδράστε και αφεθείτε στην φιλοξενία της Louis Hotels με ένα κλικ στο www.louishotels.com ή αποταθείτε στο ξενοδοχείο της επιλογής σας. 


 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι