Αυξημένο τουρισμό αναμένει το 2018 η Πάφος

  12/01/2018 11:47
Αυξημένο τουρισμό αναμένει το 2018 η Πάφος

Αυξημένο τουρισμό αναμένει το 2018 η Πάφος

  12/01/2018 11:47

Αύξηση παρουσιάζουν οι προκρατήσεις τουριστών για διακοπές στην Κύπρο το 2018 και η Πάφος θα έχει σημαντικό μερίδιο στις τελικές αφίξεις, ενώ το 2017 χαρακτηρίζεται από τον ΠΑΣΥΞΕ Πάφου ως «εξαιρετική χρονιά».

RELATED ARTICLES

Σε δηλώσεις στο ΚΥΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου, Ευριπίδης Λοϊζίδης  εξέφρασε ικανοποίηση για τις προκρατήσεις του 2018.

Ο κ. Λοϊζίδης έκανε ειδική αναφορά στην αγγλική αγορά, σημειώνοντας ότι υπάρχει αυξημένη ροή τουριστών προς την επαρχία Πάφου και αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι αποτελεί ένα πολύ ασφαλή προορισμό.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου αναφέρθηκε και στην αύξηση αφίξεων Ισραηλιτών τουριστών, όπως και στην αύξηση των πτήσεων από και προς τον αερολιμένα Πάφου.

Πρόσθεσε πως οι πτήσεις από τον Φεβρουάριο είναι αρκετά πυκνές στην  Πάφο και η αύξηση για το χειμώνα σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο υπολογίζεται γύρω στο 9%. 

Σε ό,τι αφορά την περαιτέρω αναβάθμιση και εμπλουτισμό του τουριστικού προϊόντος, είπε ότι στο επίκεντρο βρίσκεται ο αθλητικός τουρισμός, σημειώνοντας ότι οι ξενοδόχοι βασίζονται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την εξεύρεση αγροτεμαχίων ώστε οι ενδιαφερόμενοι να επενδύσουν στο ποδόσφαιρο. 

Σε αυτό το πλαίσιο, συνέχισε, πολύ σημαντικός είναι και ο κολυμβητικός  αλλά και ο ποδηλατικός τουρισμός. 

Ερωτηθείς για τη νέα εξέλιξη με τη Μαρίνα της Πάφου και την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου για τη Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων, ο κ. Λοϊζίδης  τη χαρακτήρισε λυπηρή και ανησυχητική, δηλώνοντας πως η Επαρχία Πάφου ήταν η πρώτη που ξεκίνησε για την κατασκευή της Μαρίνας αλλά η τελευταία που ακόμη δεν την κατασκεύασε και ευχήθηκε όπως τα προβλήματα υπερπηδηθούν σύντομα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας