Η Cobalt Air προσφέρει θέσεις Βusiness Class σε πτήσεις της

Δελτίο τύπου  07/12/2017 17:16
Η Cobalt Air προσφέρει θέσεις Βusiness Class σε πτήσεις της

Η Cobalt Air προσφέρει θέσεις Βusiness Class σε πτήσεις της

Δελτίο τύπου  07/12/2017 17:16

Η Cobalt Air ανακοινώνει τη νέα υπηρεσία της με θέσεις Βusiness Class, οι οποίες θα προσφέρουν περισσότερη άνεση και προνομιακή εξυπηρέτηση στα ταξίδια.

RELATED ARTICLES


Με τις θέσεις Business Class της Cobalt Air, το επιβατικό κοινό μπορεί να απολαύσει μοναδικά προνόμια στο έδαφος αλλά και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Στο παρόν στάδιο, η εταιρεία θα προσφέρει Business Class θέσεις σε επιλεγμένους προορισμούς και ανάλογα με τη ζήτηση θα τις εντάσσει και στα υπόλοιπα δρομολόγια της. 

Οι Business Class θέσεις, θα αφορούν τα δρομολόγια Λάρνακα-Γκάτγουικ και Πάφο-Μόσχα. Η Cobalt Business Class θα διαθέτει μεγάλα καθίσματα Business Class (2×2) για να προσφέρει στους επιχειρηματίες την εμπειρία ενός επαγγελματικού περιβάλλοντος. 

Ο διευθύνων σύμβουλος Andrew Madar δήλωσε:
"Η νέα μας υπηρεσία Cobalt Business Class αποτελεί μια ακόμη απόδειξη της τήρησης των δεσμεύσεων μας προς το επιβατικό κοινό. Η Cobalt Business Class θα προσφέρει στους εκλεκτούς επιβάτες μας διάφορα προνόμια όπως προτεραιότητα επιβίβασης, ξεχωριστό check-in counter, ευρύχωρα καθίσματα και πλούσια γεύματα κατόπιν παραγγελίας του πελάτη από το καινούργιο μας μενού. Επιπλέον, η υπηρεσία Cobalt Business Class θα προσφέρει φιλοξενία σε Business Class lounges, προτεραιότητα στα check-in counter και 2 αποσκευές έως 20kg ".

Για περισσότερες λεπτομέρειες στο cobalt.aero/businessclass. 

Η Cobalt Air βραβεύτηκε με το πιστοποιητικό IOSA που αποτελεί την κορυφαία διάκριση για τα πρότυπα αεροπορικών εταιρειών. Επιπλέον η Cobalt έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA, ως η πιο καινοτόμα νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας