Hermes Airports και ΚΟΤ στο «Routes World 2017» στη Βαρκελώνη

Επιτυχής χαρακτηρίζεται η συμμετοχή της Hermes Airports και του ΚΟΤ στο ετήσιο συνέδριο «Routes World 2017» που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

Σε δελτίο Τύπου της Hermes Airports και του ΚΟΤ αναφέρεται ότι «νέες ευοίωνες προοπτικές για την αεροπορική συνδεσιμότητα της Κύπρου δημιουργεί η επιτυχημένη παρουσία της Hermes Airports  και του ΚΟΤ στο ετήσιο συνέδριο ανάπτυξης δικτύου αεροπορικών συνδέσεων «Routes World 2017».

Το συνέδριο διεξήχθη στη Βαρκελώνη της Ισπανίας μεταξύ 23-26 Σεπτεμβρίου και σ’ αυτό συμμετείχαν εκατοντάδες αντιπρόσωποι αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και οργανισμών τουρισμού οι οποίοι συζήτησαν μεταξύ τους πιθανές συνεργασίες καθώς επίσης και ευρύτερες αλλαγές και τάσεις στον τομέα των αερομεταφορών.
 
Στο δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι «η Κύπρος συμμετείχε στο Συνέδριο με αντιπροσωπεία που αποτελείτο από τη Hermes Airports, με επικεφαλής την Ανώτερη Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας Μαρία Κουρούπη και τον  Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού, με επικεφαλής τον Μαρίνο Μενελάου, Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή».
 
Σημειώνεται επίσης ότι «η κυπριακή αντιπροσωπεία πραγματοποίησε 25 κατ’ ιδίαν συναντήσεις με αεροπορικές εταιρείες καθώς και εκπροσώπους άλλων αεροδρομίων, αποκομίζοντας πολύ θετικές ενδείξεις τόσο για την επερχόμενη χειμερινή και νέα καλοκαιρινή περίοδο 2018, όσο και για το ευρύτερο μέλλον, με ορίζοντα το 2019».
 
Φαίνεται, αναφέρει το δελτίο Τύπου, «ότι η από κοινού παρουσία με ενιαία στρατηγική και συντονισμένες ενέργειες βοηθά στην προσέλκυση νέων αεροπορικών εταιρειών και αύξηση πτήσεων σε υφιστάμενα δρομολόγια. Με βάση τις συζητήσεις που έγιναν στα «Routes» υπάρχει σαφής ένδειξη ότι πέραν των αυξήσεων που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το επόμενο καλοκαίρι, θα προστεθούν ακόμα περίπου έξι νέα δρομολόγια, τα οποία και θα ανακοινωθούν, μόλις οριστικοποιηθούν».
 
Καταληκτικά σημειώνεται ότι «στο πλαίσιο αυτό Hermes Airports και Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού επαναβεβαιώνουν τη στενή και αγαστή τους συνεργασία, την αποφασιστικότητα αλλά και τη σταθερή τους προσήλωση προς την κατεύθυνση ενίσχυσης της προσβασιμότητας και τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου».

Δειτε Επισης

Minthis: Το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου και προορισμός απόδρασης για κάθε περίσταση
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Τα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στην επαρχία Πάφου... Μισά-μισά διαμερίσματα και σπίτια ή επαύλεις
Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»