Τιμήθηκαν τακτικοί επισκέπτες της Αγίας Νάπας

InBusinessNews  13/09/2017 19:25
Τιμήθηκαν τακτικοί επισκέπτες της Αγίας Νάπας

Τιμήθηκαν τακτικοί επισκέπτες της Αγίας Νάπας

InBusinessNews  13/09/2017 19:25

Σε καθημερινή βάση γίνονται πλέον στον Δήμο Αγίας Νάπας οι τελετές ανακήρυξης τακτικών επισκεπτών σε «Πρέσβεις του Τουρισμού της πόλης».

RELATED ARTICLES


Σε τελετή που έγινε την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στον ειδικό χώρο στην είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου, η Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου, Μαρία Τοφινή, ως ένδειξη εκτίμησης της Τοπικής Αρχής προς τα πρόσωπά τους, τίμησε με την ανώτατη διάκριση του Δήμου, την Βρετανίδα Forsyth Joyce και το ζεύγος Roger και Ingrid Bloomfield από την Γερμανία για τις 20 επισκέψεις τους στην Αγία Νάπα.

Η κ. Τοφινή ευχαρίστησε τους τιμώμενους για την έμπρακτη αγάπη τους, προς την Αγία Νάπα, δηλαδή με τις συχνές επισκέψεις τους, οι οποίες όπως σημείωσε αποδεικνύουν ότι η Αγία Νάπα είναι ένας αξιόλογος τουριστικός προορισμός, ο οποίος δεν αρκεί να τον επισκέπτεται κάποιος μόνο μία φορά.

Τόνισε επίσης, ότι «στόχος και μέλημα του Δήμου είναι η συνεχής αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της πόλης μας προκειμένου εσείς οι τακτικοί κυρίως επισκέπτες κάθε φορά που επισκέπτεστε την Αγία Νάπα να αποκομίζετε περισσότερες και διαφορετικές εμπειρίες».  

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας