Πολυτελείς σουίτες μέσα από τον φακό του InBusinessNews

Διάσημοι καλλιτέχνες, σχεδιαστές μόδας, αθλητές και επιχειρηματίες από Κύπρο, Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό καθώς και πολλά νεόνυμφα ζευγάρια, προτιμούν τη σουίτα Elite του Londa Beach Hotel για την πολύ ρομαντική της ατμόσφαιρα, την πανοραμική της θέα προς τη θάλασσα και την ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου αλλά και το μοντέρνο της σχεδιασμό και λουκ.

Ιδανική για τη διαμονή δύο ατόμων, η σουίτα Elite διαθέτει εσωτερικούς χώρους 68 τ.μ. και αποτελείται από ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο με στρογγυλό κρεβάτι και άνετο χώρο σαλονιού, καθώς και μπαλκόνι με θέα το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου. Η τηλεόραση 40 ιντσών περιστρέφεται κατά 180 μοίρες παρέχοντας τη δυνατότητα στους ενοίκους να απολαύσουν δορυφορικά κανάλια από την άνεση του σαλονιού αλλά και του κρεβατιού.

Στο δωμάτιο υπάρχει μηχανή καφέ Nespresso, μίνι μπαρ, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, δωρεάν wi-fi και ασύρματο τηλέφωνο.

Ακόμη η σουίτα διαθέτει μπάνιο με τζακούζι και επιπλέον καμπίνα ντους, πολυτελή προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου Molton Brown, μπουρνούζια και παντόφλες.

Το ξενοδοχείο προσφέρει στους ενοίκους της σουίτας κατά την άφιξή τους δωρεάν μπουκάλι σαμπάνιας , καλάθι με φρούτα εποχής, ξηρούς καρπούς και παραδοσιακά κυπριακά προϊόντα.

Επιπρόσθετα, οι κάτοικοι της σουίτας μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν το γυμναστήριο, τη σάουνα, το τζακούζι και το τζετ ντους στο Londa Spa & Club.

Το Londa Beach Hotel χτίστηκε το 1982, πάνω στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και λειτουργεί ως boutique hotel πέντε αστέρων. Η πιο πρόσφατη ανακαίνιση ολοκληρώθηκε το 2005. Ιδιοκτήτρια εταιρεία είναι η Serendipity Ltd, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Γ. Παρασκευαΐδης. Διαθέτει 68 δωμάτια και σουίτες με θέα τη θάλασσα που προσφέρουν στους επισκέπτες χαλαρωτική ατμόσφαιρα, δημιουργώντας ένα «προσωπικό παράδεισο».

Το Londa Beach Hotel ανήκει στην ελίτ της παγκόσμιας ομάδας Small Luxury Hotels of the World™, μια λίστα που περιλαμβάνει 520 ξενοδοχεία από 80 χώρες, όλα επιλεγμένα για τον μοναδικό χαρακτήρα τους.

Δειτε Επισης

Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Το παζλ της απασχόλησης στο Δημόσιο-Οι μόνιμοι, οι αορίστου και ορισμένου χρόνου και πόσοι οι ωρομίσθιοι
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Αποκαλυπτήρια για EKO Energy-Και επίσημα στην προμήθεια πράσινης ηλεκτρικής ενέργειας