Ο Ορφανίδης στην Ανθούπολη γίνεται McDonald’s

Το 19ο κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων McDonald’s στην Κύπρο ετοιμάζει η εταιρεία Family Restaurants Andreou και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Ανθούπολης του Δήμου Λακατάμιας.

Μάλιστα, η συμφωνία στην οποία έχουν πρόσφατα καταλήξει η Τράπεζα Κύπρου με την εταιρεία Family Restaurants Andreou, που κατέχει το δικαίωμα χρήσης του ονόματος McDonald’s στην Κύπρο, έχει ειδικό ενδιαφέρον, αφού το νέο κατάστημα πρόκειται να λειτουργήσει σε μαγαζί που παλαιότερα υπήρχε υπεραγορά Ορφανίδη.

Το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται σε κεντρική οδική αρτηρία που συνδέει τη Λακατάμια με την Ανθούπολη κι έπειτα με τον περιφερειακό δρόμο Λευκωσίας-Παλαιχωρίου, ενώ το μαγαζί βρίσκεται έρημο από το 2013, όταν η αλυσίδα Ορφανίδη έβαλε λουκέτο. Όπως και άλλα καταστήματα έτσι και το συγκεκριμένο περιήλθε στην κατοχή της Τράπεζα Κύπρου, η οποία εδώ και καιρό προχωρεί σε πωλήσεις ή ενοικιάσεις χώρων που παλαιότερα στέγαζαν υπεραγορές Ορφανίδη.

Όπως πληροφορείται το InBusinessNews η εταιρεία Family Restaurants Andreou ψάχνει εδώ και μήνες κατάστημα στη Λακατάμια, αφού πρόκειται για έναν από τους μεγάλους δήμους της Λευκωσίας και που δεν υπάρχει κοντά του εστιατόριο McDonald’s. Το αρχικό πλάνο υπαγόρευε αγορά τεμαχίου γης και ανέγερση νέου κτηρίου, ωστόσο, στην πορεία προέκυψε η διάθεση του συγκεκριμένου καταστήματος που παλαιότερα ήταν υπεραγορά Ορφανίδης κι έτσι η εταιρεία Family Restaurants Andreou προχώρησε στην αγορά του.

Πλέον η εταιρεία προχωρεί με το πλάνο για αναδιαμόρφωση και πλήρη ανακαίνιση του χώρου, προκειμένου να καταστεί έτοιμο να φιλοξενήσει ακόμη ένα κατάστημα McDonald’s στην Κύπρο, το οποίο θα είναι το έβδομο στην πρωτεύουσα. Όπως πληροφορείται το InBusinessNews το χρονοδιάγραμμα λειτουργίας του νέου McDonald’s τοποθετείται εντός του 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι αριθμοί των McDonald’s στην Κύπρο

 

Δειτε Επισης

Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου
Κώστας Κουμής: Δείχνει ανθεκτικότητα παρά τις προκλήσεις ο τουρισμός
Η Aegean επενδύει σε τέσσερα νέα Airbus A321neo για εξυπηρέτηση αγορών εκτός Ε.Ε.
Αντώνης Ορθοδόξου: Προβληματίζουν αλλά χωρίς επιπτώσεις στις αφίξεις οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Συνεχίζουν σε τροχιά ανόδου οι αφίξεις-Το Ηνωμένο Βασίλειο η κυριότερη πηγή τουρισμού
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων
Orthodoxou Aviation: Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την θαλάσσια επιβατική σύνδεση Κύπρου-Ελλάδας
Η κατάσταση στην περιοχή, οι ενδείξεις για τον τουρισμό και οι αστάθμητοι παράγοντες
Κύπρος και Μπαχρέιν συζητούν την περαιτέρω ανάπτυξη τουριστικών σχέσεων