Ανανεωμένο μενού για απολαυστικές εμπειρίες στο Wagamama

Συμπληρώνοντας οκτώ χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κύπρο και ακολουθώντας τις πρόσφατες αλλαγές του wagamama στην Αγγλία, το «καλομαθημένο» παιδί της ασιατικής κουζίνας μεταμόρφωσε πριν από μια βδομάδα τον κατάλογό του αλλά και την εμπειρία που προσφέρει.

Βασισμένες στην φιλοσοφία Kaizen για συνεχή καθημερινή αυτοβελτίωση, οι αλλαγές έφεραν ολοκαίνουριες γευστικές απολαύσεις που ήδη κέρδισαν τις εντυπώσεις και τις προτιμήσεις για τις εξαιρετικές συνταγές τους, αλλά και για τα επιλεγμένα και ιδιαίτερα ποιοτικά υλικά τους.

Στον κατάλογο βρίσκεται και η νέα κατηγορία omakase που καλεί το κοινό να εμπιστευθεί τις επιλογές των σεφ. Η συγκεκριμένη πρακτική είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη στα ιαπωνικά εστιατόρια και σχεδιάστηκε για να προσφέρει ένα αυθεντικό και ξεχωριστό γευστικό ταξίδι. Στην κατηγορία omakase υπάρχουν τα αναβαθμισμένα πιάτα yakitory duck, grilled tuna και teriyaki lamb, τα οποία αποτελούν την τέλεια πινελιά στο ήδη αγαπημένο wagamama μενού. 

Η πάντα φιλόξενη και ζωντανή εξυπηρέτηση στα wagamama αναβαθμίστηκε, με τον χρόνο να προσαρμόζεται πλέον απόλυτα στις ανάγκες και τις επιθυμίες του επισκέπτη. Τις αλλαγές συμπληρώνουν ιδανικά αισθητικές πινελιές κομψότητας όπως η νέα σειρά πιάτων που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για το wagamama και οι νέες στολές που αντικατέστησαν την πασίγνωστη κόκκινη μπλούζα με το αστέρι με την οποία γνωρίσαμε το wagamama το 1992 στο Bloomsbury του Λονδίνου. 

Το νέο μενού βρίσκεται ήδη στα εστιατόρια Wagamama  σε Λευκωσία, Θεμιστοκλή Δέρβη, Λεμεσό, Μαρίνα Λεμεσού  και Πάφο, Kings Avenue Mall  και σύντομα και στην Αγία Νάπα, Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 28.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Emirates: Στρατηγικές αλλαγές της λειτουργίας των εμπορικών ομάδων της
Το WaterWorld WaterPark στην Αγία Νάπα επιστρέφει από τις 24 Απριλίου