Louis Travel: Νέος οδηγός διακοπών με έντονο «χρώμα» Ελλάδας

Κυκλοφόρησε ο νέος κατάλογος με τις ταξιδιωτικές προτάσεις της Louis Travel, «θέλω διακοπές» καλοκαίρι 2016. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Louis Travel έχει ετοιμάσει πληθώρα επιλογών που ανταποκρίνονται στις ανάγκες αλλά και στα «θέλω» του Κύπριου ταξιδιώτη.

Φέτος επικρατεί  έντονα το «άρωμα» της Ελλάδας με έμφαση στα πακέτα, με απευθείας πτήσεις,  προς τα νησιά της Κέρκυρας, Ζακύνθου, Κρήτης, Σκιάθου, Ρόδου και Σαντορίνης καθώς και οι οργανωμένες εξορμήσεις για Μακεδονία, Ήπειρο και Πελοπόννησο.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: «Για όσους όμως θέλουν να εκμεταλλευτούν τις διακοπές τους  γνωρίζοντας  πολλά νησιά σε ένα μόνο ταξίδι προτείνουμε τις 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες της Celestyal Cruises, με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από Λαύριο ή Πειραιά ή Ηράκλειο από Απρίλιο μέχρι Οκτώβριο. Καινοτομία στις φετινές προτάσεις μας που περιλαμβάνουν κρουαζιέρα είναι ότι κερνάμε όλα τα φαγητά και ποτά στο πλοίο, τις εκδρομές στην αρχαία Έφεσο ή στη Σμύρνη καθώς και για συγκεκριμένες αναχωρήσεις ένα βράδυ ΔΩΡΟ σε ξενοδοχείο στην Αθήνα.  Ισχύουν ειδικές τιμές  για κρατήσεις μέχρι 31 Μαΐου».      

Επιπρόσθετα εκτός  της Ελλάδας στον καλοκαιρινό κατάλογο της Louis Travel υπάρχουν πολλές οργανωμένες εκδρομές για Ευρώπη και Ασία.

 Καταληκτικά σημειώνεται: «Όπως πάντα και για πέραν από 80 χρόνια η Louis Travel προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Κύπριο ταξιδιώτη με άκρως επαγγελματική προσέγγιση και σταθερή προσήλωση στην άψογη εξυπηρέτηση  του».

 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι