Ellinair: Νέο δρομολόγιο Λάρνακα - Θεσσαλονίκη

Νέο δρομολόγιο «Λάρνακα – Θεσσαλονίκη» εγκαινίασε την Πέμπτη, 21 Απριλίου, η αεροπορική εταιρεία Ellinair, διευρύνοντας το διεθνές της δίκτυο και ενισχύοντας της διασύνδεση δύο δημοφιλών τουριστικών προορισμών.

«Η εταιρεία είναι μέλος του Ομίλου Μουζενίδη, ο οποίος εξειδικεύεται στην παροχή τουριστικών υπηρεσιών για περισσότερα από 20 χρόνια, έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και δίνει έμφαση στην τήρηση των αυστηρότερων κανόνων ασφαλείας, στην προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και στην παροχή οικονομικών ναύλων, έχοντας ήδη στο διεθνές της δίκτυο 40 πόλεις σε 13 χώρες», αναφέρεται σε ανακοίνωση.

«Οι πτήσεις από Λάρνακα θα διενεργούνται κυρίως με το νέο Airbus 319 της εταιρείας και η συχνότητά τους θα αυξηθεί από τις 30 Μαΐου σε 5 φορές ανά εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή, προσφέροντας πολλαπλές επιλογές τόσο για αποδράσεις διακοπών, όσο και για επαγγελματικά ταξίδια», σημειώνεται.

Προστίθεται εξάλλου ότι «τα εισιτήρια της Ellinair ξεκινούν από τελική τιμή 19 ευρώ και κάθε εισιτήριο περιλαμβάνει δωρεάν αποσκευή, αποδεικνύοντας πως η ικανοποίηση των αναγκών του επιβάτη βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού της».

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Ellinair κ. Σταύρος Δαλιάκας αναφέρει: «H Ellinair είναι μια αεροπορική εταιρεία που δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ασφάλεια και την ποιότητα, δύο παράγοντες στους οποίους δείχνει ιδιαίτερη ευαισθησία το Κυπριακό κοινό, με το οποίο επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης. Η θετική ανταπόκρισή του στο νέο μας δρομολόγιο, όπως ήδη αποτυπώνεται στις πληρότητες των νέων μας πτήσεων, μας κάνει να αισθανόμαστε αισιόδοξοι ότι κερδίζουμε αυτή την εμπιστοσύνη».

Και όπως τονίζει ο Πρόεδρος της Ellinair κ. Ιωάννης Μουζενίδης «Η  παρουσία της Ellinair στην Κύπρο αποτελεί σημαντική επενδυτική κίνηση της εταιρείας και σηματοδοτεί την ανάδειξη της Κύπρου σε προορισμό με στρατηγική σημασία, όχι μόνο της Ellinair αλλά και του Ομίλου Μουζενίδη. Η πτήση Λάρνακα – Θεσσαλονίκη είναι μόνο το πρώτο μας βήμα».

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024