Φτερά για Λονδίνο άνοιξε η Blue Air

Η Βlue Air συνεχίζοντας έχει προσθέσει στο δρομολόγιο της από την Κύπρο και το Λονδίνο.

Η εταιρεία τονίζει: "Με την εν λόγω επένδυση έχουν αυξηθεί οι θέσεις στην αγορά, βελτιώθηκαν  ακόμη περισσότερο οι υπηρεσίες της  αεροπορικής εταιρείας και αυξήθηκαν  οι δυνατότητες μιας περαιτέρω επενδυτικής πολιτικής".

Η λειτουργία της Blue Air στη Κύπρο έχει αρχίσει από το 2008 και σήμερα εκτελεί προγραμματισμένες εβδομαδιαίες πτήσεις από Λάρνακα προς Αθήνα/Θεσσαλονίκη, Βουκουρέστι, και από 4 Ιουνίου Κωστάντζα μέσω Αθηνών.
 
Παράλληλα, η εταιρεία σημειώνει: "Η Blue Air φέρνει  το Λονδίνο, ένα σημαντικό προορισμό πιο κοντά στην Κύπρο, με  ελκυστικά ναύλα και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης.  Ως εκ τούτου θα εκτελούνται πτήσεις από τις 25 Απριλίου 2016, για Λονδίνο, 3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή) με αναχώρηση από Λάρνακα στις 07.00π.μ. και αναχώρηση από Λονδίνο στις 11.00π.μ. Από τις 4 Ιουνίου 2016 θα προστεθεί ακόμη μια πτήση για Λονδίνο, στο δρομολόγιο της αερογραμμής. Αυτή θα εκτελείται κάθε Σάββατο, με αναχώρηση από Λάρνακα στις 13.00μ.μ. και αναχώρηση από Λονδίνο στις 17.00μ.μ".

Το επιβατικό κοινό των πτήσεων για Λονδίνο, θα έχει την ευχέρεια να απολαμβάνει την πτήση του, με το νέο αεροσκάφος της αεροπορικής εταιρείας ΒΑΕ 737 -700,  καθώς επίσης ζεστό γεύμα εν πτήση, που θα προσφέρεται σ’ όλους τους επιβάτες, έχοντας δώσει στις πτήσεις μας άρωμα κυπριακό. Οι επιβάτες της Blue Air πλέον απολαμβάνουν κυπριακά προϊόντα (σνακ, γεύμα, κυπριακό κρασί) καθώς επίσης εφημερίδες και περιοδικά από τον κυπριακό τύπο για όλο το επιβατικό κοινό.

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Blue Air Tudor Constantinescu δήλωσε: "Ατενίζοντας πίσω στο παρελθόν της Blue Air, μπορούμε να πούμε, ότι έχουμε επεκταθεί σε υγιή θεμέλια, βασιζόμενοι στην συνεπή μας στρατηγική, η οποία μας έχει ανεβάσει σε μια στρατηγική θέση στην αγορά".

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Orthodoxou Aviation Ltd, αντιπροσώπου της Blue Air στην Κύπρο Αντώνης Ορθοδόξου είπε: "Η εισδοχή της Blue Air στην Κυπριακή αγορά ήταν μέχρι σήμερα πολύ επιτυχής.  Πιστεύουμε ότι οι επιτυχίες αυτές θα είναι μεγαλύτερες στο μέλλον και είμαστε αρκετά αισιόδοξοι".

 

Δειτε Επισης

Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024
Τονωτική ένεση για ξενοδοχεία και εστίαση τα διαδοχικά τριήμερα
H Κύπρος στη λίστα με τα 100 καλύτερα ξενοδοχεία