Το BURGER KING πάει Λεμεσό

Μετά την επιτυχημένη πορεία των εστιατορίων Burger King σε Πάφο, Λάρνακα και Λευκωσία, άνοιξε και στη Λεμεσό το ολοκαίνουριο εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας στη Λεωφόρο Μακαρίου, υποδεχόμενο τους κατοίκους της πόλης.

Οι Λεμεσιανοί μέσα από εκατοντάδες μηνύματα και posts στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται, σύμφωνα με την εταιρεία, να περίμεναν με μεγάλη προσμονή την άφιξη των Burger King στην πόλη τους, ενώ το άνοιγμα του εστιατορίου προμήνυαν οι υπαίθριες διαφημίσεις καθώς και η διαδυκτιακή καμπάνια που στήθηκε σε social media και διάφορες ιστοσελίδες. 

Η υπεροχή της ποιότητα των Burger King, επισημαίνει η εταιρεία, βασίζεται σε δύο άξονες οι οποίοι έχουν μείνει αναλλοίωτοι από το 1954. Συγκεκριμένα, το burger πλάθεται με 100% βοδινό και το κάθε burger φρεσκοψήνεται στη σχάρα (flame grilled).

Με το άνοιγμα του νέου εστιατορίου, οι λάτρεις του είδους στη Λεμεσό μπορούν να απολαύσουν burgers όπως το WHOPPER , το Steakhouse και το BIG KING XXL, το ξεχωριστό Angus XT, αλλά και chicken burgers όπως το TENDERCRISP Chicken και το Grilled Chicken Steakhouse. Το μενού συμπληρώνουν νηστίσιμες επιλογές από burgers και snacks.

Σε ό,τι αφορά το σχεδιασμό του εστιατορίου εφαρμόστηκε το νέο international design, που σύμφωνα με την εταιρεία,  πρώτο στην Ευρώπη συστήθηκε στο Burger King στη Λευκωσία. Επίσης, σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται πως «η ομάδα του Burger King δεν άφησε τίποτα στην τύχη, μια και εγγυάται την επιτυχία των εστιατοριών Burger King στην Κύπρο».

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024