easyJet: Άρχισαν οι πωλήσεις για χειμερινές διακοπές στην Ευρώπη

Η easyJet θέτει προς πώληση πτήσεις για χειμερινές διακοπές, σε όλη την Ευρώπη, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από σήμερα μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2017.

Πάνω από 110,000 πτήσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλο το δίκτυο της easyJet το διάστημα από 30 Οκτωβρίου 2016 έως και 5 Φεβρουαρίου 2017, προσφέροντας περισσότερες από 18 εκατομμύρια θέσεις.

Από αυτές, άνω των 10 εκατομμυρίων θέσεων βρίσκονται προς πώληση από/ προς το Ηνωμένο Βασίλειο σε 62, 000 πτήσεις. Οι πελάτες μπορούν να προσβλέπουν χαμηλές τιμές, εάν κάνουν νωρίς τις κρατήσεις τους στο www.easyjet.com.

Ο Δημήτρης Σχοινάς, Senior Route Manager της easyJet δήλωσε: "Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σήμερα τις πτήσεις μας για τη χειμερινή περίοδο. Οι επιβάτες μπορούν να προσβλέπουν σε ακόμη χαμηλότερα ναύλα προς τις καλύτερες παραλίες, σε απίστευτές πόλεις ή θαυμάσιους προορισμούς για σκι στην Ευρώπη”.

"Για εκείνους που θέλουν να «εμπνευστούν» για το πού να αποδράσουν, η εφαρμογή Inspire Me είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα μας, ώστε να βοηθάει τους πελάτες να επιλέξουν πτήσεις προσαρμοσμένες στον προϋπολογισμό τους & στις ημερομηνίες που τους βολεύουν να ταξιδέψουν."

Η easyJet έχει βάσεις σε 11 αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου και πραγματοποιεί περισσότερους από 800 διαδρομές στο δικτύου της σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική. Για να κάνετε κράτηση ή για περισσότερες πληροφορίες επισπευτείτε το www.easyJet.com

Το easyJet holidays επίσης έχουν λανσάρει ταξίδια που μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι 5 Φεβρουαρίου 2017, με προσφορά των £ 45 έκπτωση, ανά κράτηση, για κρατήσεις των πέντε ή περισσότερων διανυκτερεύσεων χρησιμοποιώντας τον κωδικό προσφοράς: WINTER 17.

Αυτό ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν από 4 Μαΐου 2016 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 30 Οκτωβρίου 2016 και 31 Ιανουάριο του 2017, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός…Έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για τη συλλογική σύμβαση
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Ανεξαρτησίας: Ο μονόδρομος, ο δύσκολος στόχος για πεζόδρομο και ο ανταγωνισμός από τα malls
Με κόστος 1,2 εκατ. «ανασχηματίζει» με ηλεκτρικά τον στόλο οχημάτων του Υπουργικού η Κυβέρνηση
Το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για το FDI screening και η δυστοκία της Κύπρου για συμμόρφωση
«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»