Etihad: Ελληνική εκδοχή ιστοσελίδας για κινητά

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), ανακοίνωσε το επίσημο λανσάρισμα της ελληνικής εκδοχής της δημοφιλούς ιστοσελίδας της για σύγχρονες συσκευές κινητών τηλεφώνων, που διαθέτουν πρόσβαση στο διαδίκτυο (http://m.etihad.com/el/).

Οι χρήστες των smartphone, έχουν πλέον στη διάθεσή τους όλη την πληροφόρηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα της Etihad Airways, μέσω των κινητών συσκευών τους, στα Ελληνικά, τα Ολλανδικά και τα Ρωσικά, που προστέθηκαν στις υφιστάμενες γλώσσες που είναι τα Αγγλικά, τα Αραβικά, τα Γερμανικά, τα Γαλλικά, τα Ιταλικά, τα Κινέζικα και Γιαπωνέζικα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, «η νέα ελληνική έκδοση κάνει τη mobile ιστοσελίδα της Etihad Airways ακόμη πιο προσιτή στους ελληνόφωνους χρήστες Smartphone», καθώς, «αυτό τους επιτρέπει, με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία, να πραγματοποιούν και να διαχειρίζονται τις κρατήσεις τους, να κάνουν check-in, καθώς επίσης και να ελέγχουν το καθεστώς των πτήσεων τους». Εξάλλου, η εταιρεία αναφέρει ότι «οι χρήστες μπορούν επίσης να βρίσκουν πληροφορίες σχετικά με τα αεροδρόμια που εξυπηρετεί η Etihad Airways μέσω του πτητικού της προγράμματος», τα σαλόνια αναμονής της εταιρείας, τα δρομολόγια πτήσεων, καθώς επίσης και για το βραβευμένο πρόγραμμα επιβράβευσης τακτικών επιβατών «Etihad Guest». Μπορούν επίσης να διαβάσουν πληροφορίες για το Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των ΗΑΕ και βάση της Etihad Airways, όπως επίσης και για τις διάφορες προσφερόμενες υπηρεσίες της εταιρείας.

Ο κ. Abdelrahman Al Suwaidi, Γενικός Διευθυντής της Etihad Airways στην Κύπρο, δήλωσε: «Η νέα Ελληνική έκδοση της ιστοσελίδας μας για κινητές συσκευές παρέχει έναν απλοποιημένο τρόπο για τους τοπικούς ταξιδιώτες να επιλέξουν και να διαχειριστούν το ταξίδι τους. Είναι ένα χρήσιμο εργαλείο με πολλά πλεονεκτήματα σε όλους τους ελληνόφωνους ταξιδιώτες. Επίσης, ενισχύει τη δέσμευσή μας στην παροχή καλύτερων υπηρεσιών και προϊόντων για τους πελάτες μας.»

Επισημαίνεται ότι οι πτήσεις της Etihad Airways από τη Λάρνακα προς Άμπου Ντάμπι πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Η πτήση EY094 αναχωρεί από Λάρνακα στις 13:15 με άφιξη στο Άμπου Ντάμπι στις 19:15 τοπική ώρα. Για τις πτήσεις από και προς Κύπρο, η Etihad Airways χρησιμοποιεί αεροσκάφη τύπου Airbus A320, χωρητικότητας 136 επιβατών, με 16 Διακεκριμένες (Business class) και 120 Οικονομικές θέσεις. Από τη βάση της το Άμπου Ντάμπι, η Etihad Airways πραγματοποιεί πτήσεις σε 116 προορισμούς στη Μέση Ανατολή, στην Ευρώπη, στη Νότιο Αμερική, στην Αφρική, στην Ασία και στη Αυστραλασία.

Δειτε Επισης

Κώστας Κουμής: Σε ανοδική πορεία ο αγροτουρισμός στην Κύπρο
Σαλπάρει ξανά το M/V Daleela για Πειραιά-Μόνο από τη Λεμεσό τα δρομολόγια τη φετινή χρονιά
Στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και με κυπριακή σημαία το θρυλικό Boeing 727 της Ολυμπιακής Αεροπορίας
Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Στο City of Dreams Mediterranean ο μεγαλύτερος πολυτελής γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Smoothie Factory: Επεκτείνεται στη Λάρνακα με opening στο Mercure City Hotel
Η συμβολή της Wizz Air στην επιβατική κίνηση της Κύπρου και η εδραίωσή της στην αγορά
Εκτροπές και ακυρώσεις πτήσεων... Διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχεία της Κύπρου οι επιβάτες
Kawacom's: Γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχίας με 22 καταστήματα παγκύπρια και επανασυστήνεται με νέα εικόνα