Blue Air: «Πάμε ξανά στα θαύματα»

Η Αεροπορική εταιρεία Blue Air  και ο σύνδεσμος «Μωρά – Θαύματα» έκαναν το Θαύμα που υποσχέθηκαν πραγματοποιώντας τη φιλανθρωπική πτήση στη Ρόδο, για προσκύνημα στον Ιερό ναό της Παναγίας της Τσαμπίκας.

Η Αεροπορική εταιρεία Blue Air  και ο σύνδεσμος «Μωρά – Θαύματα» έκαναν το Θαύμα που υποσχέθηκαν πραγματοποιώντας τη φιλανθρωπική πτήση στη Ρόδο, για προσκύνημα στον Ιερό ναό της Παναγίας της Τσαμπίκας.

Με το σλόγκαν «Πάμε ξανά στα θαύματα» η πτήση πραγματοποιήθηκε στις 9 Απρίλιου στις 9.00 π.μ. Το αεροσκάφος γέμισε με χαμόγελα και πολλές ελπίδες για την ενίσχυση της εντατικής μονάδας νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου, αφού όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την αγορά αναπνευστήρα για τα νεογνά.

Εκ μέρους της Βlue Air ο κ Αντώνης Ορθόδοξου εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίηση του, για την υλοποίηση αυτής της πτήσης,  τονίζοντας τη δέσμευση της Blue Air, να συνεχίζει να εκπληρώνει με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σεβασμό την προσφορά στην κοινωνία της Κύπρου, καθώς και να παρέχει τα μέγιστα στις ευάλωτες ομάδες.

Επίσης ευχαρίστησε την κυρία Στέλλα Κυριακίδου, Πρόεδρο του Συνδέσμου «Μωρά – Θαύματα»,  για την ευκαιρία που έδωσε σ’ όλους να εργαστούν  και να συνεισφέρουν  στον ιερό αυτόν σκοπό, τους υποστηρικτές της όλης προσπάθειας, Hermes Airport,  Orthodoxou Aviation Ltd,  Swissport, Plane Catering και Destination One, καθώς και το πλήρωμα της Blue Air,καθώς όλοι διέθεσαν υπηρεσίες για την πτήση αφιλοκερδώς.

Σε δηλώσεις του ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της Βlue Air Tudor Constantinescu ανέφερε πως «σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να προσφέρουμε και πώς τέτοιες πρωτοβουλίες θα υπάρξουν και στο μέλλον». Ανακοίνωσε επίσης ότι η Blue Air θα διπλασιάσει το σύνολο του  ποσού που θα εισπραχθεί  από τους επιβάτες, που θα συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη δράση για να επιτευχθεί ο στόχος της αγοράς του αναπνευστήρα. 

Η  Οργάνωση «Μωρά – Θαύματα» και η Blue Air, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν το κοινό για την συμμετοχή τους, για την επίτευξη  του σημαντικού αυτού σκοπού.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο www.blueairweb.com ή να επικοινωνήσετε με τον Αντιπρόσωπο της στην Κύπρο Orthodoxou Aviation Ltd  – στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης  22 755300 / 24 841180 από Δευτέρα έως Παρασκευή (08.00π.μ – 17.30π.μ) η στους συνεργαζόμενους τουριστικούς  πράκτορες.  

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι