Louis: Αποκτά «φτερά» στη Γερμανία μέσω του ρωσικού ομίλου Coral

Σε μια εξόχως σημαντική κίνηση προχωρά ο τουριστικός οργανισμός με έδρα τη Ρωσία, Coral-ΟΤΙ, o οποίος διευρύνει τις εργασίες του με απευθείας παρουσία στη Γερμανία. Οι εξελίξεις σε σχέση με τον ρωσικό κολοσσό επηρεάζουν και την Κύπρο, αφού ο όμιλος Louis Travel διατηρεί αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας.

Ειδικότερα αναφέρεται ότι σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: "Ο μεγάλος τουριστικός όμιλος Coral-OTI ,που δραστηριοποιείται με ιδιόκτητες εταιρείες στη Ρωσία ,Ουκρανία, Λευκορωσία, Γεωργία, Πολωνία, Ελλάδα, Αίγυπτο, Τουρκία, Ισπανία, Ιρλανδία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ταϋλάνδη, προγραμματίζει τώρα είσοδο και στη γερμανική αγορά".

Παράλληλα, σημειώνεται: "Την είσοδο στη Γερμανική αγορά αλλά και την γενικότερη αναδιοργάνωση των δραστηριοτήτων του ομίλου στην Ευρώπη ανάλαβε ο Dr. Michael Frenzel, πρώην πρόεδρος (και αναμορφωτής) του ομίλου TUI. Ο Dr. Michael Frenzel, εργάστηκε στον όμιλο Preussag  AG , που μετονομάστηκε το 2002 σε TUI AG ,από το 1988 μέχρι το 2013 . Σήμερα συμμετέχει σε διάφορα σώματα και οργανισμούς ,εθνικούς και διεθνείς που σχετίζονται με τον τουρισμό . Είναι   πρόεδρος του BTW (Federal Association of German Tourism Industry )  και  πρόεδρος του WTTC (World Travel and Tourism Council)".

Υπενθυμίζεται ότι για την κάθοδο της Coral στην Κύπρο, πρώτο έγραψε το InBusienessNews σε αποκλειστικό ρεπορτάζ του την 1η Δεκεμβρίου του 2015.

Μάλιστα, στην ανακοίνωση γίνεται ιδιαίτερος λόγος αναφορικά με το γεγονός ότι ο Coral συμπεριέλαβε για πρώτη φόρα φέτος την Κύπρο στα προγράμματα του από Ρωσία, Ουκρανία, Λευκορωσία, Γεωργία και Πολωνία. Εξάλλου, τονίζεται ότι: "Αναμένεται ότι θα φέρει πάνω από 35,000 τουρίστες στο νησί μας . Ο Coral αντιπροσωπεύεται στη Κύπρο από την  Louis Travel".

 

Δειτε Επισης

City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι