Ανακαινίστηκε το Azia Resort & Spa

Το πολυβραβευμένο από διεθνείς οργανισμούς Azia Resort & Spa έχει τώρα ανακαινιστεί και αναδιοργανωθεί ώστε να προσφέρει, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «μια απίστευτη εμπειρία στους επισκέπτες του».

Τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί με φυσικά υλικά όπως ξύλο ελιάς, λινά υφάσματα, κορμούς κυπαρισσιού σε φυσική μορφή, σχοινί και πέτρα και έχουν σχεδιαστεί ώστε αν είναι μοναδικά και παιγνιδιάρικα. «Συνδυάζουν το φως και τη φρεσκάδα της μεσογείου με την υφή των διαφόρων υλικών για μια ξεκούραστη και διαφορετική εμπειρία», τονίζεται.

«Με επιλογή θεματικών μπουφέ και άλλων γαστρονομικών εμπειριών με à la carte στα εστιατόρια του: OKU για ασιατική κουζίνα κοντά στη θάλασσα, Μεζέ Κυπριακό στο Palm Island πάνω στην πισίνα, Assari Shibuya δείπνο στο Cipro, Μεσογειακό à la carte, Flambé και πολλά άλλα», επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση.

Έχουν προστεθεί επίσης πολλές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες που συμπεριλαμβάνουν: Ακαδημία επαγγελματικής ταινίας (Film Academy), Zumba, Τοξοβολία, Tai Chi, ‘Walk on Water’ κύλινδρος, Air Hockey, γυμναστική και μεγάλη επιλογή παιγνιδιών.

«Τα Clubs περιλαμβάνουν πρόγραμμα ξεχωριστό για όλες τις ηλικίες και τα βρέφη κάτω των 2 ½ χρονών έχουν το δικό τους χώρο με επαγγελματικά καταρτισμένο προσωπικό στη βρεφοκομία», σημειώνεται. «Οι έφηβοι έχουν το δικό τους πρόγραμμα και Club area. Και το βράδυ όλες οι ηλικίες έχουν τα δικά τους προγράμματα ψυχαγωγίας, οι ενήλικες έχουν επιλογή χώρων με shows ή πιο απαλή μουσική», προστίθεται.
  
Και όλα αυτά μέσα στους εκτενείς τροπικούς κήπους πάνω στη θάλασσα και την υπέροχη θέα του κόλπου της Πάφου που ήταν, όπως σημειώνεται, πάντα το σήμα κατατεθέν του ΑΖΙΑ.   

«Και κάθε μέρα τελειώνει φυσικά με ένα από τα πιο μαγευτικά ηλιοβασιλέματα της Κύπρου που αποθανατίζονται από χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το ξενοδοχείο.

Τέλος, επισημαίνεται ότι «τα πολλά διεθνή βραβεία και ο έπαινος από τον διεθνή τύπο» (δέστε την ιστοσελίδα www.aziaresort.com για περισσότερες λεπτομέρειες) δεν έχουν εφησυχάσει το Azia Resort & Spa αλλά αντίθετα του δίνουν ώθηση να συνεχίζει να δημιουργεί «όλο και πιο μοναδικές διακοπές».

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte
Τελεσίγραφο Βαφεάδη στην Kition για την εγγυητική-Προθεσμία δύο ημερών, μετά τα πράγματα θα είναι διαφορετικά
Π. Χριστοδούλου: Επιτυγχάνεται η πολυπόθητη εναρμόνιση των όρων εργοδότησης του προσωπικού
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Συμφωνία σταθμός ανάμεσα σε Ελληνική και ΕΤΥΚ για ανανέωση της συλλογικής σύμβασης
Τράπεζα Κύπρου: Ξεκινά το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών-Όλες οι πληροφορίες
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια