Στη Λεμεσό η 43η Γενική Συνέλευση της EHMA

Την έναρξη της 43ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών της EHMA ανακοίνωσε ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων, στη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Amathus στη Λεμεσό.

Οι εργασίες της 43ης ετήσιας Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων – EHMA, με κεντρικό θέμα “Drivers and Trends of Luxury Hospitality” άρχισαν την Πέμπτη 7 Απριλίου και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 10 Απριλίου στα Ξενοδοχεία Amathus και Four Seasons. Το Σάββατο 9 Απριλίου ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης θα παρευρεθεί στη Συνέλευση και θα απευθύνει χαιρετισμό προς τους συνέδρους.

Η οργανωτική επιτροπή Ελλάδας - Κύπρου έχει ετοιμάσει ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, αφού για πρώτη φορά από την  ίδρυση της ΕΗΜΑ το 1974 η Συνέλευση διοργανώνεται στην Κύπρο. Η Ετήσια Γενική Συνέλευση κάθε χρόνο φιλοξενείται σε διαφορετική πόλη της Ευρώπης. 

Στη διάρκεια του Συνεδρίου, επιλεγμένοι εισηγητές από όλο τον κόσμο θα μιλήσουν για τις νέες τάσεις της αγοράς, ενώ παράλληλα θα γίνει ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των μελών της ΕΗΜΑ για τα νέα δεδομένα της τουριστικής αγοράς. Στο πλαίσιο της  Συνέλευσης θα γίνουν και αρχαιρεσίες για το επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Η ΕΗΜΑ ιδρύθηκε σαν ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός το 1974 στη Ρώμη με σκοπό την καλλιέργεια της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας. Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Διευθυντών Ξενοδοχείων στοχεύει να βελτιώνει τα προσόντα των επαγγελματιών μέσω της κατάρτισης, με σκοπό την αύξηση του επιπέδου των υπηρεσιών που πρέπει να παρέχονται στους επισκέπτες. 

Η ΕΗΜΑ απαρτίζεται από 440 μέλη σε 30 χώρες, όλοι Γενικοί Διευθυντές των πιο φημισμένων Ξενοδοχείων της Ευρώπης. Αντιπροσωπεύει 350 ξενοδοχεία, 90.000 δωμάτια, 70.000 εργαζόμενους και ένα συνολικό κύκλο εργασιών περίπου €6 δις το χρόνο.  

Τα Μέλη της ΕΗΜΑ συναντιούνται κάθε χρόνο στη Γενική Συνέλευση, η οποία γίνεται σε μία χώρα - μέλος. Συζητούν θέματα εργασίας του συνδέσμου και τις τάσεις που αναδεικνύονται, αναπτύσσονται και επηρεάζουν την ευρωπαϊκή ξενοδοχειακή βιομηχανία. Προσκεκλημένοι ομιλητές αναπτύσσουν στους παριστάμενους ποικίλα θέματα.

Περισσότερα για την 43η ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών της EHMA: http://ehmacyprus2016.com/
Περισσότερα για  E.H.M.A. - EUROPEAN HOTEL MANAGERS ASSOCIATION:  http://www.ehma.com/

Δειτε Επισης

Tree Hotel: Τι θα περιλαμβάνει το ξενοδοχείο στις Πλάτρες-Οι περιβαλλοντικοί όροι
Γ. Παπαναστασίου στο InBusinessNews: Σαφής η θέση μας για Great Sea Interconnector-«Όσο πιο σύντομα...»
Σοβαροί κίνδυνοι για οικονομία αν κλιμακωθεί η ένταση-Οι ανησυχίες και τι φοβίζει τον επιχειρηματικό κόσμο
FDI screening: Διαφωνίες και δυστοκία συναίνεσης για το πλαίσιο ελέγχου άμεσων ξένων επενδύσεων
Στο City of Dreams Mediterranean ο μεγαλύτερος πολυτελής γάμος που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο
Έπιασε τόπο η παρέμβαση Χριστοδουλίδη-Συνεχίζει βάσει των προνοιών του συμβολαίου το έργο η Kition
Συναγερμός και για την οικονομία... Συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη ο Κεραυνός-Καθησυχαστικές οι διαπιστώσεις
Μειώθηκαν οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 1ο τρίμηνο-Υποχώρηση στον όγκο και στην αξία των μεταβιβάσεων
Συστάσεις EASA στις αεροπορικές εταιρείες-Nα είναι προσεκτικές στον εναέριο χώρο του Ιράν και του Ισραήλ
Νέος μέτοχος σε Mall of Cyprus και Mall of Engomi η Pareto-Μειώνεται το ποσοστό συμμετοχής της Atterbury Europe