British Airways: Διπλάσιες πτήσεις από Λάρνακα προς Λονδίνο

Η British Airways ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα πτήσεων ‘Καλοκαίρι 2016’, με αυξημένες, από 7 σε 14, τις εβδομαδιαίες της πτήσεις από Λάρνακα προς Λονδίνο Heathrow Terminal 5.

«Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι οι ακόμα πιο ελκυστικές τιμές των εισιτηρίων από Λάρνακα προς Heathrow Terminal 5 στην κατηγορία Economy, με την τιμή του εισιτηρίου με επιστροφή να αρχίζει από 238 Ευρώ, και του εισιτηρίου για απλή μετάβαση από μόλις 104 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)», σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Τονίζεται εξάλλου ότι το Heathrow Terminal 5 είναι ο τερματικός σταθμός-ναυαρχίδα της British Airways, που ανακηρύχθηκε πέρσι για 4η συνεχόμενη χρονιά ως ο καλύτερος τερματικός σταθμός αεροδρομίου από το Skytrax, την πλέον εξειδικευμένη πηγή για τις αεροπορικές εταιρείες. Παρέχει πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της ΒΑ που καλύπτει 199 προορισμούς, ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία της εταιρείας με τις American Airlines, Iberia, Finnair και US Airways, που αποσκοπεί στο να καταστήσει ευκολότερη τη μετακίνηση σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με προορισμούς όπως τη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη.

«Το Λονδίνο παραμένει ένας σημαντικός προορισμός για τους Κύπριους, τόσο για δουλειά όσο και για αναψυχή. Το ενισχυμένο μας πρόγραμμα πτήσεων προσφέρει στους ταξιδιώτες από Κύπρο την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου, γνωστή για τα αξιοθέατα και την αγορά της, καθώς και την ανεπανάληπτη εμπειρία που προσφέρει σε ό,τι αφορά τις τέχνες και το θέατρο. Οι επιπρόσθετες πτήσεις και οι τιμές των εισιτηρίων δίνουν επίσης την ευκαιρία στους πελάτες μας να συνδυάσουν το ταξίδι στο Λονδίνο με μια πληθώρα από άλλους προορισμούς», δήλωσε η κα. Freddie Stier, Εμπορική Διευθύντρια της British Airways Κύπρου-Ελλάδας.

Καθώς αναμένεται το 2016 να είναι ακόμα μια σημαντική χρονιά για τον κυπριακό τουρισμό, η αύξηση των πτώσεων της BA στοχεύει στο να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα του νησιού και να αναβαθμίσει την προοπτική προσέλκυσης ταξιδιωτών, τόνισε. «Δεν είναι τυχαίο το ότι ο διπλασιασμός των πτήσεων της British Airways προς Λάρνακα έρχεται τη στιγμή που ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοίνωσε πρόβλεψη αύξησης του αριθμού των τουριστών που θα επισκεφτούν φέτος το νησί. Παρά την αναταραχή στην ευρύτερη περιοχή, η Κύπρος εξακολουθεί να ξεχωρίζει ως προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες, με τις χρυσές της αμμουδιές και την πλούσια της ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά», πρόσθεσε η κα Stier.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα πτήσεων της British Airways από Πάφο προς το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου - με 5 πτήσεις την εβδομάδα – ξαναρχίζει στις 27 Μαρτίου 2016, ανεβάζοντας το σύνολο των πτήσεων από και προς την Κύπρο στις 19.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την British Airways επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ba.com.

Δειτε Επισης

Minthis: Το κορυφαίο lifestyle θέρετρο της Κύπρου και προορισμός απόδρασης για κάθε περίσταση
Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
Τα αυτοεξυπηρετούμενα καταλύματα στην επαρχία Πάφου... Μισά-μισά διαμερίσματα και σπίτια ή επαύλεις
Emirates: Βραβείο «Best Inflight Entertainment Award» στα Airline Excellence Awards 2024
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»