ΕΤΑΛ: Επαναπροσδιορίζει τα τουριστικά σημεία της Λεμεσού

Με στόχο την ενθάρρυνση και προσέλκυση τουριστών στην παλιά πόλη της Λεμεσού αλλά και δυτικότερα της σημεία, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λεμεσού ετοίμασε έναν νέο τουριστικό χάρτη, που ήδη έχει τοποθετηθεί σε μεταλλικές κατασκευές, σε επτά πολυσύχναστα τουριστικά σημεία.

Όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση της η ΕΤΑΛ, με τη βοήθεια του χάρτη, ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να εντοπίσει την τοποθεσία που τον ενδιαφέρει και τον τρόπο μετάβασης του σε αυτή, υπολογίζοντας ακόμη και την απόσταση που θα πρέπει να διανύσει.
 
Οι συγκεκριμένοι χάρτες έχουν τοποθετηθεί στην Πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου, τη Μαρίνα, το Λιμάνι, την Επίχωση, την Πλατεία Εναερίου και σε δύο σημεία στην τουριστική περιοχή Γερμασόγειας. 
 
"Ο χάρτης απεικονίζει το κέντρο πόλης με ζωντανά και έντονα χρώματα, σημειώνοντας με εικονίδια τα σημεία αναφοράς καθώς και προτεινόμενη διαδρομή για επίσκεψη σε αρκετά από αυτά,  ενώ σημειώνονται επίσης οι εμπορικοί δρόμοι, οι χώροι εστίασης, τα σημεία ενοικίασης ποδηλάτου, τα γραφεία τουριστικής πληροφόρησης του ΚΟΤ και άλλα χρήσιμα στοιχεία για την περιδιάβαση του Κύπριου ή ξένου επισκέπτη", προστίθεται. 
 
Η ενέργεια αυτή, τονίζει στην ανακοίνωση της η ΕΤΑΛ, στοχεύει στην ενθάρρυνση και προσέλκυση του τουρίστα (είτε έρχεται από την τουριστική περιοχή είτε από το λιμάνι) να επισκεφτεί την παλιά πόλη και σημεία που βρίσκονται δυτικότερα της Λεμεσού, εμπλουτίζοντας έτσι την τουριστική του εμπειρία και γνωρίζοντας περισσότερα για τον πολιτισμό και την ιστορία της Λεμεσού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024