Emirates: Έτοιμη για ταξίδια από Λάρνακα στο Ντουμπάι

Από την 1η Μαρτίου, η Emirates θα πετά μεταξύ Λάρνακας και Αθήνας και μετέπειτα στο Ντουμπάι, καθιστώντας την Emirates τη μόνη αεροπορική εταιρεία που θα λειτουργεί ένα αεροσκάφος ευρείας ατράκτου στο δημοφιλές δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να κάνουν κράτηση εισιτηρίων μεταξύ Κύπρου και Αθήνας. 

Από 1η μέχρι 26 Μαρτίου 2016, η ΕΚ107 θα αναχωρεί από το Ντουμπάι καθημερινά στις 7.50πμ και θα φτάνει στη Λάρνακα στις 10.20πμ. Μετά θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 11.50πμ φθάνοντας στην Αθήνα στις 1.35μμ. Η πτήση της επιστροφής, ΕΚ108, θα αφήνει την Αθήνα στις 4.15μμ φθάνοντας στη Λάρνακα στις 6.00μμ. Μετά θα αναχωρεί από τη Λάρνακα στις 7.30μμ και θα προσγειώνεται στο Ντουμπάι στις 1.25πμ την επόμενη ημέρα. Από τις 27 Μαρτίου 2016, η υπηρεσία Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα θα λειτουργεί πέντε φορές την εβδομάδα την Κυριακή, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και το Σάββατο.

Όπως σημειώνει η αεροπορική εταιρία με βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο Ντουμπάι, η υπηρεσία Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα θα εκτελείται με ένα αεροσκάφος Boeing 777-300ER τελευταίας λέξης της τεχνολογίας σε διαμόρφωση τριών-κατηγοριών, με οκτώ Ιδιωτικές Σουίτες στην Πρώτη Θέση, 42 πλήρως ανακλινόμενα καθίσματα στην Business Class και 310 ευρύχωρα καθίσματα στην Οικονομική Θέση.

Με το λανσάρισμα της νέας της υπηρεσίας Ντουμπάι-Λάρνακα-Αθήνα, η Emirates προσφέρει ειδικές τιμές στα ναύλα της Οικονομικής Θέσης και της Business Class, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, από Λάρνακα προς Αθήνα και στα ναύλα της Οικονομικής Θέσης μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι.    

Σύμφωνα με την Emirates, για το δρομολόγιο Λάρνακα-Αθήνα, οι προσφορές ξεκινούν από €129 στην Οικονομική Θέση και από €536 στην Business Class. Οι ταξιδιώτες στην Business Class μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν μια ειδική προσφορά σε εισιτήρια μετ’επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, για ταξίδι με συνταξιδιώτη, που ξεκινούν από  € 499, για να ταξιδέψουν στην Αθήνα με ένα φίλο, συνάδελφο ή μέλος της οικογένειας τους. Αυτή η προσφορά στα ναύλα ισχύει όταν δύο άτομα ταξιδεύουν μαζί στην ίδια κράτηση. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μεταξύ της σημερινής ημερομηνίας και τις 20 Φεβρουαρίου 2016 για ταξίδια μεταξύ 1ης Μαρτίου και 30 Ιουνίου 2016.

Ακόμη, η Emirates προσφέρει προσφορές σε ναύλα για πτήσεις από τη Λάρνακα στο Ντουμπάι. Στην Οικονομική Θέση, τα ναύλα ξεκινούν από € 468,30 συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων, για ταξίδι μετάβασης έως 31 Ιανουαρίου 2016 ή από € 518,30 για ταξίδι μετάβασης μέχρι 9 Ιουνίου 2016. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν μέχρι την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024