Ryanair: Πρεμιέρα για τις πτήσεις Λάρνακα-Βρυξέλλες

Η Ryanair ξεκίνησε στις 18 Ιανουαρίου το νέο δρομολόγιο από Λάρνακα προς Βρυξέλλες-Ζάβεντεμ, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις.

Για να γιορτάσει την πρώτη της πτήση από Λάρνακα προς Βρυξέλλες- Ζάβεντεμ, η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να απελευθερώσει θέσεις προς κράτηση από €19.99 για ταξίδια τον Φεβρουάριο. Οι χαμηλοί αυτοί ναύλοι είναι διαθέσιμοι προς κράτηση στο www.ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (21 Ιανουαρίου).

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε: "H Ryanair βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, με ένα νέο δρομολόγιο προς Βρυξέλλες, δίνοντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες στους Κύπριους πελάτες της να ανακαλύψουνε τις ομορφιές του Βελγίου. Οι Κύπριοι πελάτες μας μπορούν να αναμένουνε ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις τους επόμενους μήνες, όπως: νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές και ακόμα περισσότερα δρομολόγια ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, ενώ εξακολουθούμε να προσφέρουμε πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους".

Παράλληλα, τόνισε: "Για να γιορτάσουμε την πρώτη μας πτήση από Λάρνακα προς Βρυξέλλες Ζάβεντεμ, απελευθερώνομε θέσεις από μόνο 19.99€  για ταξίδια τον Φεβρουάριο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Πέμπτης (21 Ιανουαρίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com άμεσα ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία".

Ο Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hermes Airports Wes Porter δήλωσε: "Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την απόφαση της Ryanair να επιστρέψει στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και να ενδυναμώσει ακόμη περισσότερο την παρουσία της στην Κύπρο. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές για αυτό το νέο δρομολόγιο. Μέσω ενός στρατηγικού σχεδιασμού και προβολής, το δρομολόγιο Λάρνακα-Βρυξέλλες μπορεί να καταστεί ένα από τα αγαπημένα δρομολόγια για χιλιάδες ταξιδιώτες, Κύπριους αλλά και κατοίκους της Κεντρικής Ευρώπης, τόσο για επιχειρηματικούς σκοπούς όσο και για σκοπούς αναψυχής".

Η νέα σύνδεση Λάρνακας-Βρυξελλών από τη Ryanair:

Δρομολόγιο

Συχνότητα

Ναύλος

Βρυξέλλες Ζάβεντεμ 

2 εβδομαδιαίες πτήσεις

Από  19.99€

 

Δειτε Επισης

Amanti, MadeForTwo Hotels: Επαναλειτουργεί ανανεωμένο από 1η Απριλίου για το καλοκαίρι του 2024
Το πρωτοποριακό φόρουμ «Γυναίκες στον Αέρα» της Wizz Air
Paradox Museum Limassol: Γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας με δωρεάν είσοδο σε όλα τα παιδιά
Εκστρατεία καλλιέργειας οδικής συνείδησης από την ΕΤΑΠ Πάφου
Vessel Check: Νέα υπηρεσία από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Ελληνική Τράπεζα: Μονόδρομος η εξέλιξη για μια ανταγωνιστική τουριστική βιομηχανία
Επιμόρφωση των εργαζομένων του τουρισμού σε νέα σημεία ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Λάρνακας
Ηγεσία: Ο ρόλος του ηγέτη σε όλα τα επίπεδα
Προετοιμασίες από τα αεροδρόμια της Κύπρου για την άφιξη των τουριστών
Στις 87.961 οι αφίξεις τουριστών τον Ιανουάριο 2024