Qatar Airways: Λανσάρει το «Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ»

Η Qatar Airways λανσάρει το πρώτο στο είδος του Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ και προσφέρει στους ταξιδιώτες εξαιρετικές επιλογές πακέτων κατάλληλων για μια μεγάλη ποικιλία ταξιδιωτικών αναγκών. Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, "το Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ της Qatar Airways έχει κάτι να προσφέρει στον καθένα, χάρη στα αποκλειστικά σχεδιασμένα πακέτα, που περιλαμβάνουν εκπτώσεις μέχρι και 40 τοις εκατό, εισιτήρια για ζευγάρια με ναύλα «δύο στην τιμή του ενός», οικογενειακές και ομαδικές εκπτώσεις, πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και προσφορές ξενοδοχείων και πολλά άλλα. Για τις κρατήσεις που γίνονται μέσω της ιστοσελίδας της  Qatar Airways τα Qmiles τριπλασιάζονται".

Οι προσφορές του Ταξιδιωτικού Φεστιβάλ θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 11 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2016 για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν το διάστημα μεταξύ 19 Ιανουαρίου έως 15 Δεκεμβρίου 2016. Οι προσφορές ισχύουν για αεροπορικά ναύλα σε οικονομική και διακεκριμένη θέση μετ’ επιστροφής για περισσότερους από 150 προορισμούς σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδική Χερσόνησο, Ασία, Ειρηνικό, Αφρική και Αμερική. Οι επιβάτες μπορούν να κάνουν κράτηση διαδικτυακά στο qatarairways.com/travelfestival, στα σημεία πώλησης της Qatar Airways ή στα ταξιδιωτικά πρακτορεία που συνεργάζονται με την Qatar Airways. 

Ο Εμπορικός Διευθυντής της Qatar Airways, Dr. Hugh Dunleavy, δηλώνει: «Το Ταξιδιωτικό Φεστιβάλ της Qatar Airways είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους ταξιδιώτες να επιλέξουν την προσφορά που τους ταιριάζει καλύτερα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδικά σχεδιασμένων πακέτων. Στην Qatar Airways, στόχος μας είναι να εμπνέουμε τους ταξιδιώτες να πηγαίνουν πέρα από το συνηθισμένο. Προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευκαιρία να πάνε όπου έχουν ονειρευτεί, με την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.» 

Δειτε Επισης

Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
«Dragon Game»: Το ψηφιακό παιγνίδι του υφυπουργείου Τουρισμού για προώθηση 20 χωριών της Κύπρου
The Art of Asian Cuisine: Επιτυχές το 2ο Masterclass από Laiko Cosmos Trading & ISK Far East Food
Αυτά είναι τα καλύτερα αεροδρόμια στον κόσμο
«Τροχοδρομεί» σε επενδύσεις για μακρινούς προορισμούς η Aegean
H σημασία της προβολής της Κύπρου ως προορισμού που προσφέρει καλό και φρέσκο ψάρι
Με άνοδο της τάξης του 5,4% οι αφίξεις το πρώτο τρίμηνο-«Ευελπιστούμε ότι θα έχουμε ακόμη μια καλή επίδοση»
Εκστρατεία ΕΤΑΠ Πάφου για προσέλκυση επισκεπτών κατά την πασχαλινή περίοδο
Κώστας Κουμής: Τα τρία αρνητικά δεδομένα της φετινής χρονιάς και η αισιοδοξία για τις επιδόσεις του τουρισμού