Logistico Park: Επίσκεψη της Υπουργού Ενέργειας στις εγκαταστάσεις

Η Υπουργός Ενέργειας, Βιομηχανίας και Εμπορίου Νατάσα Πηλείδου, στο πλαίσιο περιοδείας στη βιομηχανική περιοχή Αραδίππου, πραγματοποίησε επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Logistico Park, μέλος του  RPT Tsanos Group. Πρόκειται για εταιρεία που διαθέτει χώρους αποθήκευσης και εργαστήρια υποστήριξης για μηχανικούς πετρελαίου και φυσικού αερίου. Η Logistico Park  διατηρεί σημαντικές συνεργασίες στο τομέα της ενέργειας, παρέχοντας εξειδικευμένες  υπηρεσίες στον τομέα του Oil and Gas.

 Την υπουργό υποδέχθηκε ο Διευθυντής της εταιρείας και Key Account Manager του Ομίλου, Παντελής Τσάνος. Την κα Πηλείδου συνόδευαν ανώτεροι υπηρεσιακοί λειτουργοί και ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Supply Chain Manager του Ομίλου και υπεύθυνη των εγκαταστάσεων της εταιρείας,  Λουκιάνα Βαττή αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό πλάνο της εταιρείας, μέσα στο ευρύτερο σκηνικό που διαμορφώνεται στην Κύπρο στον τομέα της Ενέργειας. 

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα στις εγκαταστάσεις της Logistico Park πραγματοποιήθηκε   η παγκόσμιας εμβέλειας εκδήλωση «Offshore Technology Day» με θέμα τη διερεύνηση καινοτόμων τεχνολογιών που στοχεύουν στη βέλτιστη ανάπτυξη των κοιτασμάτων Φυσικού Αερίου (ΦΑ) της περιοχής, αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από την χρήση υπεράκτιων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας. Την εκδήλωση είχαν συνδιοργανώνει η Εταιρεία Υδρογονανθράκων Κύπρου, η Lavar Shipping, μέλος του RPT Tsanos Group με την υποστήριξη του Net Zero Technology Center της Βρετανίας, της εταιρείας κολοσσού Worley καθώς και του Society for Underwater Technology.

 

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

Την Τρίτη η 63η ετήσια γενική συνέλευση της ΟΕΒ
Το EUHeyDay πάει Πάφο
Η πρώτη δικαστική απόφαση στην Κύπρο που επέτρεψε τη λήψη μαρτυρίας μέσω εικονοτηλεδιάσκεψης σε αστική υπόθεση
Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi-Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»