Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

IN Business Awards 2022: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία best workplace

H διαδικασία ψηφοφορίας των IN Business Awards 2022 συνεχίζεται για πέμπτη συνεχόμενη βδομάδα, με τους 55 υποψήφιους να διεκδικούν τη θέση του άριστου μεταξύ των αρίστων στις 11 κατηγορίες υποψηφιότητας.

Το ΙnBusinessNews παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους, καθώς και το προφίλ τους, στην κατηγορία BEST WORKPLACE/ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ. 

  • eToro

H eToro είναι επενδυτική πλατφόρμα πολλαπλών περιουσιακών στοιχείων, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αυξήσουν τις γνώσεις και τον πλούτο τους ως μέρος μιας παγκόσμιας κοινότητας επενδυτών.

Παρέχει λύσεις ενιαίας εξυπηρέτησης επενδυτικών και εμπορικών αναγκών.  Ιδρύθηκε το 2007 με όραμα να κάνει προσιτές τις παγκόσμιες αγορές, ώστε όλοι να έχουν την ευκαιρία να συναλλάσσονται και να επενδύουν με απλό και διαφανή τρόπο.

Πρόκειται για ηγέτιδα fintech εταιρεία με μια κοινότητα 30 εκατομμυρίων εγγεγραμμένων χρηστών, που λειτουργεί σε 100+ χώρες και σε πάνω από 20 γλώσσες. Προσφέρει στους υπαλλήλους της ευκαιρίες ανάπτυξης, πρότυπη εργασιακή εμπειρία και τη δυνατότητα να επηρεάζουν θετικά εκατομμύρια ανθρώπους.

  • Grant ThorNton Cyprus

Με παρουσία άνω των 80 χρόνων στην Κύπρο, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών. Ως μέλος ενός παγκόσμιου δικτύου εταιρειών με παρουσία σε 140 χώρες και ανθρώπινο δυναμικό πέραν των 62.000 ατόμων, ακολουθεί την ανθρωποκεντρική στρατηγική του δικτύου, που τοποθετεί τον κάθε άνθρωπο-συνάδελφο στο επίκεντρο, με στόχο την ενδυνάμωση και την εργασιακή ευημερία όλων για βιώσιμη ανάπτυξη.

Οι αξίες του δικτύου-συνεργασία, ηγεσία, υπεροχή, ευελιξία, σεβασμός, υπευθυνότητα-, αποτελούν τα θεμέλια της κουλτούρας της με κύρια χαρακτηριστικά τον σεβασμό στη διαφορετικότητα, τη δίκαιη αντιμετώπιση, τη διαφάνεια, την ισότητα, και την αποδοχή. 

  • OSM Maritime Group

Η OSM είναι ένας από τους επιτυχημένους διεθνείς ομίλους στον τομέα της διαχείρισης πλοίων και πληρωμάτων καθώς και στην παροχή συναφών υπηρεσιών στον κόσμο της ναυτιλίας. Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λεμεσό ξεκίνησε το 2007 με ένα άτομο.

Σήμερα απαριθμεί 100 εργαζόμενους, εκ των οποίων το 67% είναι γυναίκες και το 33% άντρες από 15 διαφορετικές εθνικότητες και με το 80% αυτών να έχουν ηλικία κάτω των 40 ετών. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην εκπόνηση προγραμμάτων για την υγεία, την ασφάλεια και την προσωπική ανάπτυξη των ανθρώπων της τόσο στο πλοίο όσο και στη στεριά καθώς και στην προσφορά με στρατηγικές εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

  • Playtech

Η Playtech είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής λογισμικού διαδικτυακών παιχνιδιών. Επενδύει ιδιαίτερα στους ανθρώπους της και μέσω της εσωτερικής πλατφόρμας, Playtech Academy, παρέχει σεμινάρια θετικής ψυχολογίας, ευημερίας, εκμάθησης, επιμόρφωσης και εξειδίκευσης.

Υιοθετεί, επίσης, πρακτικές για την ισορροπία εργασιακής και προσωπικής ζωής, ενώ συνηθίζει να γιορτάζει τη μέρα της γυναίκας αλλά και του άντρα. Προσφέρει ευέλικτο ωράριο με δυνατότητα εξ αποστάσεως εργασίας, εργονομικό εξοπλισμό, ιατροφαρμακευτική κάλυψη, πληρωμένη άδεια μητρότητας/πατρότητας και ταμείο προνοίας.

Έχει δημιουργήσει ένα μοντέρνο περιβάλλον εργασίας με ηλεκτρονικά παιχνίδια, μπιλιάρδο και ποδοσφαιράκι. Στόχοι της είναι η συνεχής βελτίωση του εργασιακού περιβάλλοντος, η διαρκής εκπαίδευση και οι ίσες ευκαιρίες ανέλιξης.

  • TheSoul Publishing

Πρόκειται για ένα βραβευμένο ψηφιακό στούντιο, που παράγει ψυχαγωγικό και πρωτότυπο περιεχόμενο σε περισσότερες από 20 γλώσσες για ένα κοινό όλων των ηλικιών. Με έδρα τη Λεμεσό και μια διεθνή ομάδα σε περισσότερες από 70 χώρες, η εταιρεία πρωτοστατεί στην εξ αποστάσεως εργασία και καθίσταται μια πολυπολιτισμική επιχείρηση.

Η φιλοσοφία της εστιάζει στο πώς να εμπνέει τους ανθρώπους, ώστε να αναδεικνύουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εργασία και την προσωπική ζωή. Οι αξίες της κινητοποιούν όλους ώστε να ανεβαίνουν επίπεδο, ενισχύοντας τις ατομικές πορείες καριέρας, ακονίζοντας τις δημιουργικές τους δεξιότητες και, μέσω προγραμμάτων καθοδήγησης, προετοιμάζοντάς τους για ηγετικούς ρόλους.

*Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2022 ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023 με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, online, τηλεφωνικώς και με sms και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη ψηφοφορία και εκτενέστερη παρουσίαση των εταιρειών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα ΙΝ Βusiness Awards 2022 παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

  • Powered by Epic.
  • Αργυροί χορηγοί Ecommbx και Σκλαβενίτης.
  • Media Sponsor Alpha Kύπρου.

Για να ψηφίσετε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν πατήστε ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος