Οι υποψήφιοι στην κατηγορία «Aνάπτυξη Γης-Κατασκευές»

H διαδικασία ψηφοφορίας των IN Business Awards 2022 συνεχίζεται για τέταρτη συνεχόμενη βδομάδα, με τους 55 υποψήφιους να διεκδικούν τη θέση του άριστου μεταξύ των αρίστων στις 11 κατηγορίες υποψηφιότητας.

Το ΙnBusinessNews παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους, καθώς και το προφίλ τους, στην κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΗΣ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ.  

  • Όμιλος Marfields

Για μια και πλέον δεκαετία, ο Όμιλος Marfields δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη οικιστικών έργων υψηλών προδιαγραφώv με τις ανάλογου επιπέδου ανέσεις και υπηρεσίες, εισάγοντας στην εγχώρια αγορά τη δική του άποψη για τον σύγχρονο πολυτελή τρόπο ζωής.

Ανάμεσα στα έργα-ορόσημά του, που βρίσκονται σε προνομιακές τοποθεσίες, είναι το Central Park Residence στη Λευκωσία, τo Olympic Residence στη Λεμεσό αλλά και το διεθνές brand-The Ritz-Carlton Residences, Limassol Cyprus-με 33 ορόφους και 141 διαμερίσματα.

  • bbf:

Η bbf® είναι το θυγατρικό brand της Prime Property Group, που δραστηριοποιείται σε Κύπρο και εξωτερικό στον τομέα των ακινήτων. Ιδρύθηκε το 2007 και κατάφερε να είναι σήμερα μια από τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου με ευρύ πελατολόγιο από Κύπριους και ξένους αγοραστές.

Οι δραστηριότητές της καλύπτουν τέσσερις σημαντικούς τομείς: Ανάπτυξη ακινήτων, υπηρεσίες μεσιτείας επί ακινήτων, διαχείριση ακινήτων προς ενοικίαση και ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε υποψήφιους επενδυτές, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στην Κύπρο.

  • Cybarco Contracting

Ιδρύθηκε το 1945 κι έκτοτε πρωταγωνιστεί σε όλο το φάσμα του κατασκευαστικού τομέα, όπου κατάφερε να διακριθεί για την ποιότητα και την αξιοπιστία της. Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των εργασιών της, έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της στο εξωτερικό με γραφεία και αναπτύξεις στον Αραβικό Κόλπο και την Ελλάδα.

Σήμερα, η Cybarco Contracting συνεχίζει να εκτελεί σημαντικά έργα τόσο του ιδιωτικού όσο και του δημόσιου τομέα, όπως είναι το Trilogy Limassol Seafront Towers, το Limassol Greens Resort στο Φασούρι, το Amathus Condos & Suites, η μελέτη, κατασκευή και λειτουργία του σταθμού επεξεργασίας λυμάτων Δυτικής Λεμεσού και ο αυτοκινητόδρομος Αστρομερίτη -Ευρύχου.

  • Mimap Construction Developers 

Η MIMAP είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα των κατασκευών και της ανάπτυξης γης με ιστορία άνω των 25 χρόνων. Κτίζει σπίτια και πολυκατοικίες, ενοικιάζει διαμερίσματα και διακρίνεται για τις υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων που προσφέρει. Φιλοδοξία και σκοπός της εταιρείας έγινε το μότο -κτίζουμε σχέσεις ζωής-, κάτι που αντικατοπτρίζει τις αρχές και την καθημερινή της πρακτική και συνάμα χαρακτηρίζει την αξία που αποδίδει στο ανθρώπινο δυναμικό της.

  • Oikos Group

Πρόκειται για εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, που εξειδικεύεται στον τομέα των exclusive beachfront properties. Έχει αναπτύξει πέραν των 50 έργων, προσθέτοντας στο καθένα από αυτά μοναδικά χαρακτηριστικά.

Ένα από τα μεγαλύτερα project του ομίλου αποτελεί το Periyiali Konnos Villlas Beach Resort στον Πρωταρά, με προϋπολογισμό που άγγιξε τα 60 εκατομμύρια ευρώ. Ένα έργο με καινοτόμα χαρακτηριστικά, που εστιάζει στη διάθεση κατοικιών για ιδιοκατοίκηση μέσω της διαχείρισης που παρέχει η εταιρεία και την ίδια ώρα λειτουργεί ως ένα πολυτελές ξενοδοχείο. Μια σειρά από υπηρεσίες εξυπηρέτησης, ευεξίας κι άλλες προσφέρονται στο κεντρικό τριώροφο κτιρίο Club House.

*Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2022 ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023 με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, online, τηλεφωνικώς και με sms και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη ψηφοφορία και εκτενέστερη παρουσίαση των εταιρειών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα ΙΝ Βusiness Awards 2022 παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

  • Powered by Epic.
  • Αργυροί χορηγοί Ecommbx και Σκλαβενίτης.
  • Media Sponsor Alpha Kύπρου.

Για να ψηφίσετε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν πατήστε ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
ΟΕΒ: Απαράδεκτες απεργίες σε εταιρείες μηχανολογικών και ηλεκτρολογικών έργων-Συντεχνίες «τιμωρούν» τις επιχειρήσεις