Οι υποψήφιοι στην κατηγορία «Manager» εις μνήμη Άντη Χατζηκωστή

H διαδικασία ψηφοφορίας των IN Business Awards 2022 συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα, με τους 55 υποψήφιους να διεκδικούν τη θέση του άριστου μεταξύ των αρίστων στις 11 κατηγορίες υποψηφιότητας.

Το ΙnBusinessNews παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους, καθώς και το προφίλ τους, στην κατηγορία MANAGER (ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΑΝΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΗ). 

  • Έλενα Γαλανού, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Othon Ghalanos Group

Εκπροσωπεί την τρίτη γενιά της οικογενειακής επιχείρησης, που ιδρύθηκε το 1929 από τον παππού της. Απόφοιτος των London School of Economics και WSET για κρασιά και οινοπνευματώδη, ανέλαβε ως διευθύνουσα σύμβουλος, εν μέσω πανδημίας, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την εταιρεία.

Αξιοποιεί την πολυετή εμπειρία και την κατάρτισή της στον τομέα, για να αναπτύξει την επιχείρηση μαζί με την ομάδα της, μέσα από σύγχρονες πρακτικές διοίκησης, καινοτομίας και στρατηγικών συνεργειών. Όραμά της, ακόμη 100 χρόνια επιτυχίας μετρημένης με ψηλά οικονομικά αποτελέσματα, οικογενειακό εργασιακό περιβάλλον και σημαντική κοινωνική και περιβαλλοντική συνεισφορά.

  • Μάριος Καπιρής, Γενικός Διευθυντής, Kyndryl Κύπρου

Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε τα ηνία της Kyndryl Κύπρου από την αρχή του spin-off από την ΙΒΜ το 2021 και ο υπεύθυνος συνεργατών για Ελλάδα και Κύπρο. Τα προηγούμενα 20 χρόνια εργάστηκε σε διάφορες θέσεις ευθύνης στην ΙΒΜ σε Κύπρο και εξωτερικό, τα επτά εκ των οποίων ως διευθυντής του τοπικού γραφείου.

Η Kyndryl ηγείται παγκοσμίως στον τομέα παροχής υποδομών πληροφορικής και διακρίνεται στη χώρα μας στο πεδίο της ενσωμάτωσης νέων λειτουργιών. Είναι μέλος στα ΔΣ του Κυπροαμερικανικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου και του Cyprus Technology Association, πρόεδρος της επιτροπής ψηφιακού μετασχηματισμού του ΚΕΒΕ, ιδρυτικό μέλος του Cyprus Australian Business Association και αντιπρόεδρος του ΔΣ στο CIM Business School.

  • Σάββας Κοσιής, CEO, Cyprus Millers by Hadjigiorkis (Μύλοι Χατζηγιώρκη) 

Ηγείται των Μύλων Χατζηγιώρκη από το 1993 με στρατηγική που διαχρονικά εμπερικλείει τη συνεχή αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας, των εταιρικών προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό.

Ως αποτέλεσμα της φιλοσοφίας αυτής, η εταιρεία έχει καταφέρει να φθάσει στην κορυφή του τομέα της αλευροβιομηχανίας παγκύπρια, με σταθερές συνεργασίες τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αγορά, οι οποίες επισφραγίστηκαν με τη μετεξέλιξή της σε Cyprus Millers by Hadjigiorkis.

Αποδίδοντας ιδιαίτερη σημασία σε θέματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, έχει θεσπίσει κι εφαρμόσει σχετικό πρόγραμμα με πυλώνες την αγορά, την κοινωνία, τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

  • Μενέλαος Σιακόλας, Διευθυντής, CNS Group

Ο Μενέλαος Σιακόλας είναι διευθυντής της CNS Group και μέλος σε ΔΣ μεγάλων κυπριακών οργανισμών και επιχειρήσεων, που συνεργάζονται με αντίστοιχους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Είναι, επίσης, διευθυντής του οικογενειακού ομίλου ΑΚS Hotels στην Ελλάδα, της CN Shiacolas Group στην Κύπρο, καθώς επίσης  μέλος των ΔΣ στις εταιρείες Χαραλαμπίδης Κρίστης, The Cyprus Phassouri Plantation, Intergrated Casino Resorts Cyprus, Cablenet Communications Systems, CTC και Ergo Home Group.

Διακρίνεται για την πολύχρονη εμπειρία του σε διαφορετικούς τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας, στους οποίους άρχισε να εργάζεται και εν συνεχεία να έχει διοικητικές θέσεις, μετά τις σπουδές του στο University of Kent στο Canterbury και στο Kings College του Λονδίνου.

  • Ugne Buraciene, Group CEO, payabl.

Η Ugne Buraciene ξεκίνησε την καριέρα της στον τομέα fintech πριν από 15 χρόνια, εργαζόμενη σε εταιρεία τεχνολογίας και λογισμικού, που παρείχε υπηρεσίες σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Πιο αξιοσημείωτο για την ίδια είναι το γεγονός ότι δεν κατέχει κάποιον σχετικό ή άλλο πανεπιστημιακό τίτλο, ενώ η σκληρή δουλειά, η φιλομάθεια και το networking ήταν τα στοιχεία που την οδήγησαν στη σημερινή της θέση. Θεωρεί πως ένας μάνατζερ δεν χρειάζεται να ξέρει τα πάντα αλλά να περιστοιχίζεται από άτομα που τα γνωρίζουν και με αυτό το σκεπτικό προσλαμβάνει.

Η payabl., με γραφεία σε Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο, Λιθουανία,  Ολλανδία και Γερμανία, διακρίνεται στο πεδίο των ψηφιακών πληρωμών.

*Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2022 ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023 με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, online, τηλεφωνικώς και με sms και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη ψηφοφορία και εκτενέστερη παρουσίαση των εταιρειών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα ΙΝ Βusiness Awards 2022 παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

  • Powered by Epic.
  • Αργυροί χορηγοί Ecommbx και Σκλαβενίτης.
  • Media Sponsor Alpha Kύπρου.

Για να ψηφίσετε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν πατήστε ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας