IN Business Awards 2022: Οι υποψήφιοι στην κατηγορία «Επιχείρηση»

H διαδικασία ψηφοφορίας των IN Business Awards 2022 συνεχίζεται για τρίτη συνεχόμενη βδομάδα, με τους 55 υποψήφιους να διεκδικούν τη θέση του άριστου μεταξύ των αρίστων στις 11 κατηγορίες υποψηφιότητας.

Το ΙnBusinessNews παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους, καθώς και το προφίλ τους, στην κατηγορία ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.

  • Κωτσόβολος

Η Κωτσόβολος, μέσα από τα δύο καταστήματά της που άνοιξαν το 2021, το ηλεκτρονικό kotsovolos.cy και το τηλεφωνικό της κέντρο, έφερε το Σπίτι της Τεχνολογίας στη Λευκωσία και τη Λεμεσό, προσφέροντας ένα ταξίδι αγοραστικής εμπειρίας σε ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι καινοτόμες υπηρεσίες για γρήγορη, ασφαλή και ευέλικτη εξυπηρέτηση και οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι προσφέρονται στους πελάτες για να εξερευνήσουν τα προϊόντα ακόμα και μέσα από ποικίλες διαδραστικές τεχνολογίες.

Η Κωτσόβολος, εκτός των άλλων, εστιάζει στο omnichannel retailing και στην εξέλιξή του ευρύτερα στην κυπριακή αγορά.

  • BrainRocket

Η BrainRocket είναι μια ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία πληροφορικής στην Κύπρο. Από το 2020 κι εντεύθεν απασχολεί περισσότερους από 700 υπαλλήλους, προσφέροντάς τους πλήρες πακέτο μετεγκατάστασης στη χώρα μας.

Λειτουργεί, μεταξύ άλλων, λέσχη για τις οικογένειες των εργαζομένων με διάφορες δραστηριότητες, νηπιαγωγείο, σχολή υποκριτικής και γυμναστήριο. Επίσης, πρόσφατα καθιέρωσε ετήσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για υποστήριξη των παιδιών των εργαζομένων που μετεγκαταστάθηκαν στην Κύπρο από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ταυτόχρονα, διοργανώνει διάφορες πρωτοβουλίες ΕΚΕ, όπως ημέρα καθαρισμού στη Λεμεσό, αποκατάσταση δασών μετά από πυρκαγιές, αιμοδοσίες αλλά και του εξοπλισμού αίθουσας ηλεκτρονικών υπολογιστών σε σχολείο της Πάφου.

  • Huawei Technologies Cyprus

Ο Όμιλος Huawei ιδρύθηκε το 1987 και είναι κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT). Στην Κύπρο έχει παρουσία από το 2009 και διαθέτει ένα ανταγωνιστικό end-to-end χαρτοφυλάκιο ICT για τις τηλεπικοινωνίες, τις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.

Παρέχει ανταγωνιστικά, καινοτόμα και αδιάλειπτα δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας υψηλών ταχυτήτων, καθώς και τεχνογνωσία προστιθέμενης αξίας με οφέλη για τη χώρα. Προσφέρει δε ευρύ φάσμα προϊοντικών λύσεων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, όπως δίκτυα δεδομένων επιχειρήσεων, ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας και συνεργασίας, καθώς και cloud κέντρα δεδομένων.

  • Jumbo

Η εταιρεία έχει κατορθώσει να εξελιχθεί σε μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικής πώλησης στον τόπο μας. Διαχειρίζεται γύρω στους 40.000 κωδικούς, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλη την οικογένεια, κάθε μέρα, σε προσιτές τιμές.

Οι κύριες προϊοντικές κατηγορίες της είναι το παιχνίδι, τα βρεφικά, τα είδη βιβλιοχαρτοπωλείου, τα εποχικά, τα είδη σπιτιού, τα ψιλικά και άλλα παρόμοια. Διαθέτει πέντε καταστήματα στην Κύπρο καθώς και e-shop, ενώ εντός του 2023 αναμένεται να λειτουργήσει και νέο υπερ-κατάστημα.       

  • MSC Shipmanagement

Η εταιρεία είναι υπεύθυνη για 600+ πλοία κι έχει αναπτυχθεί στο εικοσαπλάσιο από τότε που ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Λεμεσό. Αποτελεί μέρος του Ομίλου MSC, που βρίσκεται στην κορυφή των μεταφορέων εμπορευματοκιβωτίων.

Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο στόλο κρουαζιερόπλοιων, που διακρίνεται για τις σύγχρονες πρακτικές και την πράσινη φιλοσοφία του, είναι πιστοποιημένος με μια σειρά από πρότυπα ISO αλλά και με χρυσή διάκριση από τον οργανισμό Investors In People.

Συμμετέχει ενεργά στην τοπική κοινωνία, αποτελώντας βασικό χορηγό του Κυπριακού Ινστιτούτου για τη Θάλασσα και τη Ναυτιλία και υποστηρικτή της Ναυτικής Ακαδημίας Κύπρου και είναι μέλος του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου.

*Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2022 ξεκίνησε την 1η Ιανουαρίου 2023 με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού, online, τηλεφωνικώς και με sms και θα διαρκέσει μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2023.

Όλες οι λεπτομέρειες για τη ψηφοφορία και εκτενέστερη παρουσίαση των εταιρειών δημοσιεύονται στο τεύχος Ιανουαρίου του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

Τα ΙΝ Βusiness Awards 2022 παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο.

  • Powered by Epic.
  • Αργυροί χορηγοί Ecommbx και Σκλαβενίτης.
  • Media Sponsor Alpha Kύπρου.

Για να ψηφίσετε τους άριστους του κυπριακού επιχειρείν πατήστε ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας