Και επίσημα Great Place to Work® η Libertex

Ένα ευχάριστο, υγιές και ασφαλές εργασιακό περιβάλλον είναι θεμελιώδες για την επιτυχία της Libertex και αυτό πλέον αναγνωρίστηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η Libertex είναι και επίσημα Great Place to Work® καθώς πιστοποιήθηκε πρόσφατα με την υψηλότερη διάκριση εταιρικής κουλτούρας του επιχειρηματικού κόσμου.

Η εταιρεία επενδυτικών υπηρεσιών που εδρεύει στη Λεμεσό, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη διαδικασία αξιολόγησης ως Great Place to Work®. Σύμφωνα με την αξιολόγηση των υπαλλήλων της η Libertex κατέγραψε την εντυπωσιακή απόδοση 96% στη δήλωση ότι, λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες, η Libertex είναι ένας εξαιρετικός χώρος εργασίας.

Σχολιάζοντας την πιστοποίηση, ο CEO της Libertex, Michael Geiger ανέφερε τα εξής: “Η εταιρική μας κουλτούρα ενθαρρύνει τους υπαλλήλους να είναι ο καλύτερος εαυτός τους σε ένα φιλικό και χαλαρό χώρο εργασίας. Η αξιοκρατία, η ισότητα και τα θετικά αποτελέσματα μέσω της ομαδικής εργασίας είναι πρωταρχικής σημασίας για το εργασιακό περιβάλλον της Libertex. Γι’ αυτό και η πιστοποίησή μας ως Great Place to Work® αν και δεν μας εκπλήσσει, παραμένει μία σημαντική αναγνώριση της προσπάθειάς μας για ένα εργασιακό περιβάλλον πρότυπο ασφάλειας, συνεργασίας και παραγωγικότητας. Θέλω να αφιερώσω αυτή τη διάκριση στη μνήμη του συνιδρυτή και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου της Libertex, Vyacheslav Taran που είχε οραματιστεί τη δημιουργία μιας εταιρείας που να αποτελεί πρότυπο εργοδότησης”.

Από την πλευρά του, ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® στην Κύπρο, Κυριάκος Ιακωβίδης δήλωσε: «Λίγο πριν το τέλος του χρόνου, η ροή των εταιρειών που επιδιώκουν και εξασφαλίζουν την πιστοποίηση μας ολοένα και αυξάνεται, μαζί και ο αριθμός τον εταιρειών που θα είναι υποψήφιες για το Cyprus’ Best Workplaces™ List 2023. Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Great Place to Work την Libertex, μια εταιρεία Fintech με ιστορία 25 χρόνων, διεθνή παρουσία και με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις. Χαιρόμαστε διότι η έρευνα προσωπικού Trust Index© που έχουμε διενεργήσει έχει πιστοποιήσει ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.»

H Libertex αποτελεί μέλος του Ομίλου Libertex και προσφέρει επενδυτικές υπηρεσίες μέσω CFDs με υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία όπως εμπορεύματα, ξένο συνάλλαγμα, διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (EFTs), κρυπτονομίσματα και άλλα. Τα τελευταία χρόνια η Libertex έχει αποσπάσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των Best Trading Platform (FX Report, 2022) και Most Trusted Broker in Europe (Ultimate Fintech Awards, 2021). Η Libertex είναι ο Επίσημος Online Trading Partner των ποδοσφαιρικών ομάδων FC Bayern και Tottenham Hotspur, ενώνοντας έτσι τους συναρπαστικούς κόσμους του ποδοσφαίρου και των επενδύσεων.

Από το 1997 που ιδρύθηκε, ο Όμιλος Libertex έχει αναπτυχθεί σε έναν ποικιλόμορφο οργανισμό εταιρειών εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες από διάφορες χώρες σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα για την Libertex στο www.libertex.com

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett