Έναρξη συνεργασίας Tototheo Maritime και Purpose Communications

Η Purpose Communications αναλαμβάνει για λογαριασμό της Tototheo Maritime την επικοινωνιακή στρατηγική, το γραφείο Τύπου, τις σχέσεις με τα ΜΜΕ και stakeholders καθώς επίσης και την προβολή των προγραμμάτων κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας.

Η συνεργασία της Tototheo Maritime με τη Purpose Communications αποσκοπεί στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και της παρουσίας της εταιρείας μέσα από τη στρατηγική και στοχευμένη προβολή των επιχειρηματικών και κοινωνικών της δράσεων, καθώς και μέσα από την ανάδειξη των σημαντικών τεχνολογικών της επιτευγμάτων στην παγκόσμια αγορά.

Για περισσότερα από 40 χρόνια, η Tototheo Maritime παρέχει δορυφορικές υπηρεσίες και άλλες λύσεις προηγμένης τεχνολογίας στη ναυτιλία, από τα γραφεία της στη Λεμεσό, τον Πειραιά και τη Βρέμη, καθώς και μέσα από τα συνεργαζόμενα γραφεία σε άλλες χώρες.

Με βαθιά κατανόηση της τεχνολογίας και του πώς μπορεί να εφαρμοστεί στη ναυτιλία ώστε να είναι αρμόζουσα τη χρονική στιγμή της υιοθέτησής της αλλά και ευέλικτη για να μπορεί να ικανοποιήσει τις ταχέως μεταβαλλόμενες μελλοντικές ανάγκες, η Tototheo είναι ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές υπηρεσιών και εξοπλισμού επικοινωνίας και ναυσιπλοΐας παγκοσμίως.

Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιοποίησης, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν ποικίλης πολυπλοκότητας δίκτυα και εξοπλισμό πληροφορικής, υποδομή κυβερνοασφάλειας, προηγμένες λύσεις IoT, νομοθετική συμμόρφωση, εικονική περιήγηση και τρισδιάστατες απεικονίσεις (virtual tours & 3D visualisations), λύσεις CCTV καθώς και λύσεις βελτιστοποίησης της αποτελεσματικότητας σχεδιασμένες να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κλάδου και στις ανάγκες των πελατών.

Η Purpose Communications προσφέρει μια ποικιλία εξατομικευμένων υπηρεσιών, όπως Corporate Reputation & Brand Purpose, Executive Profiling & Thought Leadership, ESG & Sustainability, Strategic Media Relations, Multi-platform brand storytelling & messaging, Advocacy & Campaigning, Stakeholder engagement, Specialised Events, Insight & Analysis. Προσαρμοσμένες για να ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε πελάτη, οι προσφερόμενες υπηρεσίες, βάζουν τις επιχειρήσεις στο επίκεντρο της διαμόρφωσης των πιο σημαντικών συζητήσεων του σήμερα, με πραγματικό αντίκτυπο μέσω του σκοπού τους.

Ο Δημήτρης Ιωαννίδης, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Purpose Communications δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μία τόσο πρωτοποριακή εταιρεία για τη χώρα μας, με όραμα, σημαντικές αξίες και εξαιρετικά τεχνολογικά επιτεύγματα σε παγκόσμια κλίμακα, μας επέλεξε για να συνεργαστούμε, καλύπτοντας τις πολύπλευρες επικοινωνιακές της ανάγκες».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Purpose Communications, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.purpose-pr.com.

Δειτε Επισης

«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας