M. Κωνσταντίνου: Η ESG στρατηγική της Χαραλαμπίδης Κρίστης

To όραμα της Χαραλαμπίδης Κρίστη για βιώσιμη ανάπτυξη, που περιλαμβάνει την καθοριστική συμβολή της σ’ ένα καλύτερο μέλλον για όλους, μοιράστηκε στην κάμερα του InBusiness TV, o CEO της εταιρείας, Μάριος Κωνσταντίνου.

Ο ίδιος ανέλυσε τις πρακτικές ESG, τις οποίες ακολουθεί η Χαραλαμπίδης Κρίστης. Η εταιρεία επενδύει σε πρωτοβουλίες και δράσεις, που αντανακλούν το αποτύπωμά της στην κοινωνία, έχοντας ενσωματώσει ήδη στη στρατηγική της τους 10 από τους 17 στόχους για βιώσιμη ανάπτυξη του οικουμενικού συμφώνου του ΟΗΕ, που θέτει η ατζέντα του 2030.

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης επενδύει, επίσης, στη συνεχή μάθηση, την εκπαίδευση και την επαγγελματική ανάπτυξη όλων ανεξαιρέτως των εργαζομένων της. Αδιαπραγμάτευτες αξίες γι' αυτήν αποτελούν η εκτίμηση, η ισότιμη και δίκαιη μεταχείριση, αλλά και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα.

Η εταιρεία δεσμεύεται για την ισότιμη πρόσβαση όλων των Κυπρίων στις απεριόριστες επιλογές ποιοτικής διατροφικής απόλαυσης, δείχνοντας μέριμνα σ' όλη την εφοδιαστική αλυσίδα, συνεργαζόμενη και με τοπικούς παραγωγούς.

Παράλληλα, η Χαραλαμπίδης Κρίστης έχει εξασφαλίσει την πιστοποίηση animal welfare για την καλή μεταχείριση των ζώων για 10 από τις συνεργαζόμενες φάρμες της, ενώ σύντομα το πιστοποιητικό αναμένεται να εξασφαλίσουν άλλες 30 φάρμες. 

Σύμφωνα με τον Μάριο Κωνσταντίνου, το μοντέλο βιώσιμης ανάπτυξης που υιοθετεί η Χαραλαμπίδης Κρίστης λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας προς την κοινωνία, τους εργαζομένους της, την εταιρική διακυβέρνησή της, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει την προοπτική για ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον.

Δείτε πιο κάτω τη συνέντευξη του Μάριου Κωνσταντίνου στο InBusiness TV:

 

Δειτε Επισης

Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse